L'Ajuntament de Martorelles ingressarà l'IRPF i l'IVA a l'Agència Tributària de Catalunya

El punt va ser aprovat en el segon torn de la votació i amb el vot de qualitat de l’alcalde Marc Candela, d'ERC.

El ple ordinari del mes de maig de l’Ajuntament de Martorelles, celebrat dilluns 23 de maig, va aprovar l’exercici de la sobirania fiscal, és a dir, procedir a presentar i ingressar les liquidacions corresponents a l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF) i a l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA) a l’Agència Tributària de Catalunya.

Register to read more...

El secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies exigeix a Valeo "complir el compromís de reindustrialització de la planta de Martorelles"

Josep Ginesta s’ha reunit aquest dimarts amb el comitè d’empresa de la fàbrica i amb l’alcalde de la localitat, Marc Candela, a l’Ajuntament de Martorelles.

El secretari general del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Josep Ginesta, ha exigit a l’empresa Valeo “complir el compromís de reindustralització de la planta de Martorelles” en el decurs d‘una reunió mantinguda amb el comitè d’empresa de la planta i l’alcalde de la localitat, Marc Candela a l’Ajuntament baixvallesà.

Register to read more...

Montornès presentarà aquest dijous el projecte EcoRegió Montornès – Productes del Castell

L'objectiu és que els productes que s'elaboren a Montornès puguin ser distribuïts a les botigues del poble.

Aquest dijous, 26 de maig, a les 16 hores, tindrà lloc a la Sala d’Actes de l’Ajuntament la presentació del projecte EcoRegió Montornès – Productes del Castell. Es tracta d’una iniciativa local d’economia de cicle curt que vol apropar i canalitzar sinergies entre els productors primaris (pagesos, propietaris de sòl agrícola, ramaders, etc.), els distribuïdors, i els punts finals de venda (bars, restaurants, botigues alimentàries, menjadors escolars, entre d'altres).

Register to read more...

L'Ajuntament de Martorelles regula fins al 2025 la taxa pel subministrament de l'aigua a la planta de COBEGA

El conveni estableix que si en el futur hi ha algun cànon que gravi l'aigua, aquest no perjudicarà el que paguen els ciutadans de Martorelles.

El ple de l’Ajuntament de Martorelles, en sessió extraordinària, va aprovar aquest dilluns passat l’esborrany del conveni regulador de la taxa pel subministrament d’aigua potable a la planta embotelladora de begudes a Can Fenosa i, de forma provisional, la modificació d’Ordenança Fiscal número 17, reguladora de la Taxa pel subministrament d’aigua.

Register to read more...

L'Ajuntament de Martorelles tanca el pressupost 2015 amb un superàvit d'1,8 milions d'euros

Disminueix l’endeutament municipal fins el 35,37%, inferior al límit màxim, i es redueix el període mig de pagament a 27 dies.

Aquest dilluns 21 de març l’Ajuntament de Martorelles va celebrar la sessió ordinària del mes de març d’un Ple on es va donar compte de la liquidació del pressupost 2015, que ha tancat amb un resultat pressupostari ajustat de 1.811.166,77 €.

Register to read more...

Un total de 35 alumnes cursen els seus estudis a l'Escola d'Hoteleria del Vallès Oriental a Montornès

La Masia El Molí, reformada per l'Ajuntament de Montornès, acullen els Cicles de Formació Professional de Grau Mitjà.

35 alumnes participen de les classes de l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental que s’ha posat en marxa a la Masia El Molí de Montornès, aquest curs 2015-16, per acollir els cicles de formació professional de grau mitjà de l’Institut Marta Mata. En aquest primer curs, el cicle de Cuina i Gastronomia compta amb 20 estudiants i el de Serveis de Restauració en té 15.

Register to read more...

L'Ajuntament de Montmeló destinarà 10.000 euros per subvencionar les empreses que contractin aturats del municipi

El Departament de Promoció Econòmica té la voluntat d'ampliar la dotació pressupostària si és necessari.

L'Ajuntament de Montmeló ha aprovat les bases de les subvencions per a la contractació de persones del municipi en situació d'atur inscrites a la borsa de treball municipal, vàlides per a aquest 2016. Aquestes subvencions estan destinades a les empreses de Montmeló o de fora, que hagin presentat una oferta de feina al Servei Local d'Ocupació i que, un cop acabat el procés de selecció, decideixin contractar una persona del municipi.

Register to read more...

Un conveni entre l'Ajuntament de Vilanova del Vallès i el Grup Empresarial Bon Preu crearà 20 llocs de treball

El nou establiment comercial estarà ubicat en una parcel·la ubicada en el sector sudest del polígon de Cal Pinxo.

L’Ajuntament de Vilanova del Vallès i el Grup Empresarial Bon Preu han signat un conveni per a la instal·lació d’un centre comercial en un solar, del qual el consistori vilanoví n'és propietari en un 25%. Es tracta d’una parcel·la de 3.590 m2 que està ubicada al sector sud-est del polígon Cal Pinxo, entre els carrers Vallserena (nou tram a construir), Vallforners i la carretera BP-5002 de Granollers a El Masnou.

Register to read more...

Vallromanes preveu tancar l'exercici econòmic del 2015 amb un endeutament del 25%

En total el consistori de Vallromanes devia més de 900.000 euros als bancs, dels quals 389.000 són per la renovació de l'enllumenat.

L’Ajuntament de Vallromanes té previst tancar l’exercici de 2015 amb un endeutament del 25%, molt per sota del màxim legal. La normativa permet als consistoris un endeutament de fins al 75% dels ingressos corrents.

Register to read more...

El Dispositiu d'Inserció Laboral de Montornès Nord tanca amb 147 persones inserides o fent pràctiques a empreses

L’objectiu del DIL Barri ha estat oferir itineraris formatius personalitzats, adaptats a les necessitats i capacitats de cada persona participant en situació d’atur.

Un total de 250 persones en situació d’atur han passat, des de l'abril passat, pel Dispositiu d’Inserció Laboral “DIL Barri”, vinculat al Projecte d’Intervenció Integral de Montornès Nord, que ha comptat amb una subvenció del programa “Treball als barris” del Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Register to read more...

El Centre de Formació i Recursos G2M de Montmeló amplia els seus usos gràcies a la reforma de l'equipament

Com a prova de la bona acollida s’han signat dos convenis amb dues noves emprenedores de Montmeló que ubicaran la seva seu social al carrer Nou, 34.

Aquest dimecres 9 de desembre, a les 18 hores, es presentarà públicament la reforma de l'equipament G2M de Montmeló i s'explicaran els nous usos que tindrà aquest espai. El que és actualment el Centre de Formació i Recursos G2M ha passat per diverses fases en la seva història i ha acollit usos i públics diferents.

Register to read more...