Raül Urtusol: 'el PSC va incomplir el primer punt del seu programa electoral que deia que no pactarien amb PP i NOPP'

CiU de Parets del Vallès afronta les eleccions municipals del 24 de maig amb un canvi de cartell. Després de l'estiu, l'assemblea local de la federació anunciava que Xavier Martin no repetiria com a alcaldable 'per motius professionals' i que Raül Urtusol, número 2 en els comicis de 2011, afrontaria el repte de ser l'alcaldable. Els convergents aspiren a canviar el govern de Parets tot que admeten que no serà fàcil. Fa 4 anys, CiU es va quedar a uns 40 vots del quart regidor al consistori. Digital Vallès ha analitzat el panorama polític local amb Raül Urtusol a quatre mesos de la convocatòria electoral.

Register to read more...

Esteve Llanes: 'La gent no entén que a causa del pacte PSC-PPC tot valgui i creiem que no ha de ser així'

'Volem fer política més social, pensant primer de tot en les persones. Això només es pot assolir governant, per tant hem d’aspirar a ser decisius'.

L'Agrupació local d'Iniciativa per Catalunya Verds a Parets del Vallès aposta de nou per la renovació a l'hora d'escollir el seu alcaldable per les eleccions municipals de 2015. Esteve Llanes serà qui encapçali la candidatura ecosocialista després de la celebració de les eleccions primàries entre militants i amics de la formació d'esquerres. Un cop designat el cap de llista, procés que s'ha avançat en el calendari per diferents circumstàncies, ICV Parets ja treballa en fer arribar el seu discurs al major nombre de sectors socials de la població.

Register to read more...

Mariluz Muñoz: 'Durant aquest temps he escoltat a tothom, fos del color que fos, per això em sento molt satisfeta'

'Tot i que érem dos grups polítics diferents hem actuat com un de sol, amb molta unitat i consens'

L'alcaldessa de Vallromanes, Mariluz Muñoz, de CiU, renunciarà al seu càrrec en el Ple extraordinari previst per aquest dimarts 10 de desembre. D'aquesta manera es complirà l'acord de govern, signat el juny de 2012, amb Més per Vallromanes-ERC pel qual les dues forces polítiques es repartien durant 18 mesos l'alcaldia del municipi després de la moció de censura contra l'anterior alcaldessa, Lurdes Prims, d'iVall. Dissabte 14 de desembre, a les 12 del migdia, tindrà lloc el Ple d'investidura del republicà David Ricart que serà el nou alcalde de Vallromanes fins les eleccions municipals del maig de 2015.

Register to read more...