Canviem Mollet denuncia una pujada d'impostos encoberta per part del Govern Socialista de Mollet

La Coalició d'Esquerres anuncia converses amb la resta de l'oposició "per intentar corregir aquesta situació".

Canviem Mollet ha denunciat una pujada de l'Impost de Béns Immobles a la ciutat a causa de la revisió del cadastre que ha fet pública el Ministeri d'Hisenda del Govern Espanyol. La decisió, que s'ha produït a través d'un decret, farà que s'incrementi la quota de l'IBI de cara al 2017 tot i que en la recent aprovació de les ordenances fiscals es va anunciar una congelació dels impostos.

Register to read more...

Comencen les excavacions al Castell de Sant Miquel per poder elaborar el seu Pla Director

L’empresa Abans Serveis Culturals SL es fa càrrec dels treballs sota la direcció de l’arqueòleg local Ferran Díaz.

Els Ajuntaments de Montornès i de Vallromanes, amb el suport de la Diputació de Barcelona, han iniciat en els darrers dies les excavacions al Castell de Sant Miquel. La memòria, els dibuixos, la planimetria i les fotografies que s’extrauran serviran per elaborar el Pla Director del Castell. Aquest pla determinarà quin serà el procés per aconseguir la consolidació i la museïtzació de l’espai.

Register to read more...

L'Ajuntament de Parets posa en marxa la campanya de civisme “Qüestió de respecte. Parets c@sa de tots”

Durant el període de campanya, del 24 d’octubre al 31 de desembre, l'anàlisi de l'ADN sanguini és gratuïta i posteriorment el preu serà de 35 euros.
 
“Qüestió de respecte. Parets c@sa de tots” és el lema de la nova campanya de civisme que, des de dilluns 24 d’octubre, ha engegat l’Ajuntament de Parets en diversos àmbits: tinença responsable d’animals de companyia, bon estat de la via pública, recollida selectiva de residus, restes de poda i mobles, grafits i educació viària. La primera de les accions posa èmfasi, sobretot,  en la recollida dels excrements a la via pública i en evitar l’abandonament dels animals.

Register to read more...

Santiago Vidal diu a Parets que “només amb la República Catalana es podrà acabar amb els Judicis Sumaríssims”

A més de Vidal, l’acte organitzat per Ara Parets ERC va comptar amb les intervencions d’Albert Lucero Pagès i Jaume Rocabert Nadal, besnéts de l’exalcalde Amadeu Pagès Xartó i de l’exregidor Esteve Seguer Forés.

El senador d’Esquerra Republicana de Catalunya i exjutge de l’Audiència Provincial, Santiago Vidal, va participar divendres en el segon homenatge als alcaldes i regidors paretans represaliats pel franquisme, que va tenir lloc a l’auditori de l’Escola Municipal de Música. Per Vidal “el franquisme sociològic perviu a Espanya i per això només la nova República Catalana podrà acabar amb els judicis sumaríssims. Per poder passar pàgina cal primer que els seus botxins demanin perdó”, deia el senador d’ERC a Madrid.

Register to read more...

L’Ajuntament de Mollet aportarà 3.000 euros per reconstruir les zones afectades per l’huracà Matthew

La campanya s’adreça a combatre i reduir l’impacte d’aquesta catàstrofe natural sobretot limitant l’augment de nombre de víctimes i danys econòmics.

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha aprovat fer una aportació econòmica al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, del que en forma part, per col·laborar en la campanya adreçada a pal·liar els efectes que ha provocat aquest mes d’octubre l’huracà Matthew al seu pas pel Carib. D’aquesta manera, Mollet respon a la crida que ha fet el Fons Català als ajuntaments i a les institucions supramunicipals per sumar-se a aquest procés de reconstrucció i de suport a la població damnificada.

Register to read more...

Montornès donarà veu als més joves de la població a través del nou Consell d’Infants

El nou òrgan de participació estarà format per quatre representants de cada escola que es reuniran un cop al mes a l’Ajuntament per tractar i debatre qüestions que considerin d’interès per al poble.

El dimarts 22 de novembre es constituirà el Consell d'Infants de Montornès, un nou òrgan de participació que estarà format per dos alumnes de cinquè i dos de sisè de cada escola del municipi. Entre les seves funcions, hi haurà analitzar el poble i fer propostes de millora. També s’ocuparà de posar en comú i traslladar al consistori les opinions de l’alumnat de cada escola i, al seu torn, faran arribar als seus companys les reflexions i decisions sorgides del propi consell.

Register to read more...

La CUP de Mollet demana l'obertura d'un debat sobre la gestió de l'aigua a la ciutat

La formació independentista proposa "que s'inclogui una partida al pressupost 2017 per crear una Comissió d'Estudi sobre la possible municipalització".

La CUP Mollet ha presentat una proposta de moció on demana a l'Ajuntament que durant el 2017 la ciutat “senti les bases per a la recuperació de la gestió pública de l’aigua”. A més, el text proposa que es “creï una comissió d'estudi de la municipalització de la gestió del servei de l'aigua i obri un debat ciutadà sobre el model de gestió de l'aigua a la ciutat, que compti amb la presència de persones i col·lectius especialitzats en la qüestió, així com els agents que actualment gestionen el servei”.

Register to read more...

Aquest diumenge es presenta el llibre de la història del Ciclisme a Parets, obra de Carles Font i Jordi Seguer

El volum de 180 pàgines fa un repàs de tota la trajectòria de les entitats ciclistes locals que hi ha hagut al poble.

El Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez acollirà el pròxim diumenge 25 de setembre, a les 12 del migdia, l’acte de presentació d’un nou volum de la col·lecció Entitats Locals titulat ‘El Ciclisme a Parets’, obra dels historiadors i periodistes, Carles Font i Jordi Seguer. El volum de 180 pàgines fa un repàs de tota la trajectòria de les entitats ciclistes locals que hi ha hagut al llarg de la història: el Club Ciclista Parets Tamarindo (1958) i l’Associació Ciclista Parets (1979).

Register to read more...