La Moguda Panda, la Holi Party o la recuperació del Castell de Focs, novetats de la Festa Major 2016 de Montornès

Montornès s’afegeix a les iniciatives destinades a evitar actituds i agressions sexistes, especialment durant la Festa Major

La Sala d’actes de l’Ajuntament de Montornès acollirà aquest dimecres 7 de setembre, a les 13 hores, la presentació als mitjans de comunicació de la Festa Major d'estiu 2016, que tindrà lloc del 16 al 19 de setembre. A les activitats tradicionals s’afegeixen enguany de noves, com la Moguda Panda, un matí intens de lleure infantil a la plaça de Pau Picasso; una visita guiada pel nucli antic del poble emmarcada en les Jornades Europees del Patrimoni; una Despertada matinera amb xocolatada i coca; una holi party i la recuperació del castell de focs d’artifici com a fi de festa.

Register to read more...

Aquest dissabte 9 de juliol tindrà lloc l'espectacle del 20 anys de l'entitat Diables Parets

L’obra, de prop d’una hora de durada, que culminarà amb un piromusical de la cremada simbòlica de l’edifici consistorial.
 
Després d’haver d’ajornar l’estrena de l’espectacle per causa de la pluja, el pròxim dissabte 9 de juliol, Diables Parets posarà en escena l’obra commemorativa dels 20 anys de l’entitat. El muntatge, que tindrà lloc a partir de les 22 hores, esdevindrà l’espectacle de foc, música i pirotècnia més gran vist al municipi fins al moment.

Register to read more...

La segona edició del Festival Parc de la Linera de Parets omplirà de música independent el pròxim dissabte 9 de juliol

La jornada començarà a les 11 del matí i s’allargarà fins les 3 de la matinada amb la punxada final del mític dj barceloní Nacho Ruiz.

Ja és aquí la segona edició del Festival Parc de la Linera de Parets del Vallès que tindrà lloc el pròxim dissabte 9 de juliol. La iniciativa del col•lectiu cultural Binary Emotions Knights pretén dinamitzar l’escena independent del Vallès amb propostes emergents, atrevides i creatives. En aquesta edició participen grups com VLIVM, Power Burkas, Pane, Pacífico, Nitch, The Crab Apples, Ariadna Rulló, About Leaving i Lausana, entre d’altres.

Register to read more...

Montornès viurà el 4 de juny la representació de la tercera edició de la Remençada

Enguany s’han introduït canvis en diferents escenes i s’han incorporat cançons noves per tal d’augmentar el dinamisme teatral de l’obra.

La Sala parroquial de Sant Sadurní va acollir la setmana passada la presentació de la tercera edició de La Remençada. Durant l'acte es va poder gaudir d'un tastet del què es veurà el dissabte 4 de juny als carrers de Montornès. Així, un grup d’actors i actrius han interpretat fragments de l’obra acompanyats al piano pel compositor de les peces musicals, Xavier Baurier.

Register to read more...

El Festival Infantil de Teatre Kacu Mensi de Montmeló es celebrarà el cap de setmana del 21 i 22 de maig

En total es mostraran 27 espectacles dels associats a Kacu Mensi i d'altres companyies convidades.

L’Associació de Professionals del Teatre Infantil  i Familiar Kacu Mensi, amb el suport i la col·laboració de l'Ajuntament de Montmeló, organitza  la  quarta  edició  del FITKAM, el Festival Infantil de Teatre Kacu Mensi a Montmeló, que es celebrarà el 21 i 22 de maig. Durant tot el cap de setmana es podran veure 27 espectacles infantils i familiars que es mouen en gèneres tan diversos com el teatre sensorial, la màgia, el musical, el clown, les titelles, els concerts teatralitzats i els contacontes, entre d’altres.

Register to read more...

El jaciment romà de Mons Observans ja es pot visitar virtualment des de Google Street View

L'assentament situat entre Montmeló i Montornès és un dels cinc indrets seleccionats del Vallès Oriental.

El jaciment romà de Mons Observans és un dels 300 indrets turístics de tota Catalunya, i dels 5 del Vallès Oriental, que ja es poden visitar virtualment des de Google Street View. Gràcies al projecte tecnològic Google Trekker Catalunya, impulsat per la multinacional nordamericana i la Generalitat de Catalunya, els usuaris poden accedir a rutes i imatges que es poden contemplar, en visió panoràmica de 360 graus, centenars d'indrets geolocalitzats de Catalunya, a partir de l'aplicació Google Maps.

Register to read more...

Diables Parets posarà en escena, per Sant Jordi, l'obra commemorativa dels 20 anys de l'entitat

El muntatge, que es podrà veure dissabte 23 d'abril a les 21 hores, compta amb el guió i la direcció escènica de Mercè Alcayna.

El pròxim dissabte 23 d’abril, coincidint amb la celebració de la Diada de Sant Jordi, Diables Parets posarà en escena l’obra commemorativa dels 20 anys de l’entitat. El muntatge, que tindrà lloc a partir de les 21 hores, esdevindrà l’espectacle de foc, música i pirotècnia més gran vist al municipi fins al moment.

Register to read more...

Es presenta el llibre de les excavacions arqueològiques que es van fer a Parets entre el 2010 i el 2012

“Parietes. Arqueologia al nucli antic de Parets del Vallès”, d’Alessandro Ravotto, és el títol de la publicació que s'inclou dins de la col·lecció d’Estudis locals.

“Parietes. Arqueologia al nucli antic de Parets del Vallès”, d’Alessandro Ravoto, és el nou llibre de la col·lecció d’Estudis locals, que es presentarà el dissabte 23 d’abril, a les 12 h, a la plaça de la Vila, coincidint amb la Diada de Sant Jordi. El volum, editat per l’Ajuntament de Parets, i amb pròleg de l’historiador Jaume Vilaginés, està basat en les excavacions arqueològiques que es van fer entre els anys 2010 i 2012 amb motiu de les obres de remodelació dels carrers Major i Barcelona i del passatge que envolta la façana est de l’església de Sant Esteve.

Register to read more...