Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Una cinquantena d'artistes han deixat la seva empremta a la 1a Biennal d'Art Urbà al Vallès celebrada a La Llagosta

Fins d'aquí dos anys, quan se celebri de nou la biennal, els murs del Parc Popular romandran decorats amb els dibuixos que han dissenyat els grafiters per a l'ocasió.

Aquest diumenge ha finalitzat la Primera Biennal d'Art Urbà al Vallès celebrada des de dijous i fins diumenge a La Llagosta. L'Ajuntament ha expressat a través del web municipal la seva satisfacció amb el resultat de l'esdeveniment, en el qual una cinquantena d'artistes hi han deixat la seva empremta. Durant quatre dies la BAUV ha acollit expressions artístiques d'estils i tècniques molt diverses, així com dues exposicions, un concurs d'skate, projeccions audiovisuals, tallers i una sessió de dj's.

El Parc Popular i el Centre Cultural, escenaris artístics de la Biennal, presenten a partir d'ara un aspecte molt diferent. Així, al primer espai, ha estat el lloc escollit perquè els artistes urbans facin els seus murals. Ara fins d'aquí dos anys, quan se celebri de nou la biennal, els murs del Parc Popular romandran decorats amb els dibuixos que han dissenyat els escriptors de garfit per a l'ocasió, uns dissenys que han gaudit de l'aprovació del públic llagostenc que aquests dies s'ha acostat a veure'ls.

Per la seva banda, al Centre Cultural de La Llagosta s'ha apostat per canviar la façana. Aquesta intervenció, però, no estarà acabada fins a final de setmana, ja que requereix més logística i la superfície és molt gran. A més, a dins, al vestíbul de l'equipament cultural s'hi podran veure fins al 5 de juny les exposicions Symbiosis i Cripsis, que han rebut un bon nombre de visitants, segons fonts municipals.

Share