Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Votacions per escollir el disseny de la samarreta de Festa Major de Montornès 2014

La proposta guanyadora de les quatre que s'han recollit es donarà a conèixer el pròxim 13 de juny.

Fins al 6 de juny es pot votar una de les 4 propostes recollides en el Concurs de disseny de la samarreta de Festa Major de Montornès. Per segon any, tothom qui vulgui pot votar el disseny que més li agradi dels quatre que es proposen per a la samarreta de Festa Major. L’únic requisit per votar és estar empadronat a Montornès.

La Comissió de Festes, integrada pel les entitats del poble que col·laboren en l’organització de la Festa Major, ha admès i proposat per a la votació els 4 dissenys que s’han presentat al II Concurs de la samarreta de Festa Major convocat per l’Ajuntament.

Es pot votar a les urnes ubicades a les escoles, els instituts (PIDCES), la Llar d’Infants Pública el Lledoner, l’Escola de Música, els Casals de la Gent Gran, la Biblioteca, el Casal de Cultura, el Centre Juvenil Satèl·lit, l’Oficina del barri i l’Ajuntament. Entre els participants se sortejaran dues caixes regal “spa” per a 2 persones. El disseny guanyador, així com els agraciats al sorteig es donaran a conèixer el 13 de juny.

Share