Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Comença la construcció dels gegants de Vallromanes: en Vallis i Sai

Tots dos personatges de la cultura popular han sorgit d'un procés participatiu encetat fa un any i mig.

Aquest dimecres 4 de juny s’inicia la construcció dels gegants Vallis i Sai, un romà i una ibera sorgits del procés participatiu iniciat fa un any i mig entre els vallromanins i vallromanines. La construcció es realitzarà a les Antigues escoles tots els dimecres fins al 23 de juliol, de 18.30h a 19.30h. El taller és gratuït i està obert a tots els veïns i veïnes que vulguin participar-hi.

Un equip d’artistes professionals locals, format per Carme Albaigès, Josep Bofill, Juanjo Castillo, Verónica Dam de Nogales, Pilar Masip i Pilar Coloma, i coordinats per Ramon Parés, anirà donant forma als nostres gegants amb la participació de tots els veïns i veïnes que ho desitgin.

Els gegants Vallis i Sai tenen una llegenda al darrere, que es va presentar oficialment durant la celebració del Sopar de Sant Jordi, el 26 d’abril, a càrrec del seu creador, Sergi Santjoan. Els joves actors i actrius vallromanins interpretaran la seva història el 14 de juny a les 18.30h al Casal. 

Dissabte que ve es podrà prendre a portar i fer ballar els gegants de Vallromanes

La construcció dels gegants Vallis i Sai es complementa amb una altra activitat per aprendre a portar i fer ballar gegants, que tindrà lloc dissabte 7 de juny a les 12h a la plaça del Casal i comptarà amb la participació i assessorament de la Colla Gegantera de Vilanova del Vallès i dels seus gegants. Per a més informació i inscripcions, podeu contactar amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Share