Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Del 6 al 15 de juny se celebrarà a La Llagosta la 3a Setmana del Teatre

Entre les novetats hi ha el 1r Festival de Teatre i Animació amb el nom de Parc King Teatre.

La programació d'activitats de la 3a Setmana del Teatre de La Llagosta s'iniciarà aquest divendres 6 de juny i es desenvoluparà fins al dia 15. La primera activitat de la Setmana del Teatre d'enguany serà una xerrada debat sobre Nous formats escènics que es farà divendres 6, a les 19.30 hores, al Centre Cultural.

Els ponents seran Quique Culebras, director de la companyia Teatro de Cerca, i els directors de la Companyia la Reial Jordi Centelles i Laia Alsina. Per al dissabte 7 de juny s'han programat dos tallers a Can Pelegrí, un d'humor gestual i un altre de dramatúrgia. Els membres de BoBomBín Teatre, els llagostencs Carlos Lupe i Jordi Tienza, faran el d'humor gestual i el dramaturg contemporani, Marc Angelet, impartirà l'altre taller.

El mateix dissabte tindrà lloc una de les novetat de la tercera edició de la Setmana del Teatre de la Llagosta. A les 18 hores començarà al Parc Popular el primer Festival de Teatre i Animació que es presenta sota el nom de Parc King Teatre.

L'activitat consisteix en diverses actuacions breus que es desenvoluparan al llarg de tota la tarda amb la presència d'un presentador que farà de fil conductor. En aquesta ocasió actuaran el Col·lectiu Töpalante, Maria Cavagnero, Winter Love Company, Latte Makiatto i l'Associació CAP.

Diumenge, 8 de juny, serà el torn de la Mostra 3.0. Enguany JUMP, La Alegría de vivir, els Amics de la Cultura i Nanocosmos Teatre portaran a escena Los Juegos del Des(a)tino. L'obra, dirigida per Elena Codó, s'interpretarà a les 19 hores al Centre Cultural. L'acte compta amb la col·laboració del Foto-Club la Llagosta.

El diumenge 15 de juny es farà al Parc Popular la Gimcana teatral que han preparat els membres de l'Escola de Teatre TELL. L'activitat començarà a 10.30 hores del matí amb jocs corporals,de psicomotricitat i agilitat mental, així com diferents tallers.

Al mateix espai, a les 13 hores, començarà l'espectacle Sense solat, a càrrec de la Companyia Teatre Mòbil, dirigida per Marcel Gros.

La cloenda de la Tercera Setmana del Teatre serà la representació de l'obra Autorretrato de un joven capitalista español, dirigida i interpretada per Alberto San Juan. L'obra es representarà el diumenge 15 de juny, a les vuit del vespre al Centre Cultural.

Les entrades per veure aquest espectacle ja es poden adquirir a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania. El preu de l'entrada anticipada és de 9 euros, el dia de l'obra serà de 12 euros.

Share