Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Del 25 al 29 de setembre Vallromanes celebra la programació d'actes de la Festa Major de Sant Miquel

Dissabte que ve, a les 18.30 hores, s’estrenen els gegants vallromanins, Vallis i Sai, després d’un procés participatiu.

Una cinquantena d’actes per a totes les edats en una desena d'escenaris configuren el programa de la Festa Major de Sant Miquel que comença oficialment aquest dijous, 25 de setembre, i finalitzen dilluns, 29 de setembre, festivitat de Sant Miquel. La festa s'iniciarà dijous amb la lectura del pregó (21 hores a la plaça de l'Església) que anirà a càrrec de l’actor Abel Folk.

Precisament, Abel Folk actuarà al Casal de Vallromanes el 17, 18 i 19 d’octubre amb “L’última trobada”. Seguidament, tindrà lloc la tradicional botifarrada i la recent creada colla dels Valltocats ens amenitzarà amb una batucada.

Naixement dels gegants de Vallromanes

Aquest any, s’estrenen els gegants vallromanins, Vallis i Sai, després d’un procés participatiu que es va iniciar l'any passat i on han participat de forma altruista un equip d’artistes locals i veïns i veïnes del municipi. La presentació oficial dels gegants tindrà lloc dissabte 27 a les 18.30 hores a la Plaça del Casal i comptarà amb l’actuació dels Armats de Martorelles.

Diumenge 28, a les 10 h, a la plaça Lluís Companys, hi haurà la plantada de gegants amb els gegants vallromanins i les colles geganteres de Vilanova, Mataró i Montornès. A continuació hi haurà la cercavila gegantera, amb un recorregut per la plaça Lluís Companys, carrer Mossèn València, avinguda Can Galvany, La Rambla, Vista Alegre, Alella, Casal, Avinguda Vilassar i Plaça de l’Església.

Actuació castellera

Un dels plats forts del programa de la Festa Major és l’actuació castellera amb Els Xics de Granollers, els Marrecs de Salt i els Minyons de Terrassa. Serà diumenge 28 a les 12 hores a la plaça de l’Església. El programa d’actes acull també activitats esportives (12 hores futbol sala Poolbar, II Melé de petanca, I Tir a l’arc social, 3x3 bàsquet i partides d’escacs). Un dels actes destacats és el Campionat de Bubble Ball (jugar a futbol dins d’una bombolla), que tindrà lloc divendres 26 a les 19 hores.

Actes tradicionals

La Coral de Vallromanes tornarà a cantar a la Festa Major (dissabte 27 a les 19.30 hores al Casal). Aquest any, la coral convidada és l’Arpa de Barcelona. Un acte tradicional de la Festa Major és el sopar popular, enguany a càrrec del restaurant Sauló. Es manté el format que l’any passat i seran els joves del municipi qui el serviran. Tindrà lloc a les 21.30 hores a la Pista coberta (preu: 20€, adults; nens, 12€).

Un any més, se celebrarà el dinar de la Gent gran al restaurant Mont-Bell (dijous 25 a les 14 hores). Aquest dinar és gratuït per a totes les persones majors de 65 anys del municipi. Una altra cita destacada és l’arrossada jove, oberta a tothom. Tindrà lloc dissabte 27 a les 13.30 hores al Camp de futbol. El preu és de 6€.

La Festa Major també preveu actes per als més petits, com un espectacle d’animació infantil amb la companyia Pentina el Gat (dissabte 27 a les 17 hores a la plaça de Can Poal), xocolatada per cortesia del restaurant Mont-Bell (dissabte 27 a les 18h a la plaça de Can Poal) i jocs de cucanya (dissabte 27 a les 19.30 hores a la plaça de Can Poal). 

Música a la Festa Major

El “Va Parir Tour” de Ràdio Flaixbac arriba a Vallromanes divendres 26. Carles Pérez i el seu equip convertiran la Pista coberta en una autèntica festa a partir de les 24h. Dins del ventall musical també hi haurà rumba catalana amb Ojo de Buen Cubero (divendres 26 a les 22.30 hores a la Plaça del Casal), el concert nocturn amb Afrochi Guawa (dissabte 27 a les 23.30 hores a la Pista coberta), Dj Pool Bar (dissabte 27 a les 2 hores a la Pista coberta).

El programa d’actes es completa amb moltes més propostes, que podeu consultar al document adjunt, i ha estat possible gràcies a la implicació i el treball voluntari de la Comissió de Festes, els Joves de Vallromanes i molts més col·laboradors.

Share