Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Aquest dimarts es constitueix l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes

El nou ens està format pels ajuntaments de Santa Perpètua, Caldes de Montbui, La Llagosta, Palau, Polinyà i Sentmenat.

Aquest dimarts 10 de juny, a les 17.30 hores, es farà a la sala de plens de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda l'acte de constitució de l'associació de municipis de l'eix de la riera de Caldes. Els ajuntaments de Caldes de Montbui, la Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Sentmenat i Santa Perpètua de Mogoda formen l'associació, que neix amb l’objectiu de potenciar el desenvolupament empresarial, la indústria i la creació d’ocupació.

A l'acte intervindran l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia; l'alcalde de la Llagosta, Alberto López; l'expert en polítiques públiques i de desenvolupament local Eduard Jiménez, i el director de l’Incasòl, Damià Calvet.

Entre els projectes que volen potenciar els consistoris que integren la nova associació hi ha la futura estació intermodal de la Llagosta, el sector de Can Pere Gil també de La Llagosta i, sobretot, el desenvolupament de la xarxa industrial dels cinc municipis on s'hi comptabilitzen uns 40.000 llocs de treball i una trentena de polígons d'activitat econòmica.

L'Eix de la Riera de Caldes es situa al bell mig de la divisió administrativa entre les dues comarques vallesanes, Occidental i Oriental, i constitueix un eix essencial de comunicacions entre els dos Vallesos, amb l’àrea metropolitana de Barcelona.

Veure notícies relacionades:

Els Ajuntaments de l'Eix de la Riera de Caldes acorden la creació d'una associació municipal

Share