Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L’Ajuntament de Vilanova del Vallès contracta 7 persones en la tercera convocatòria del Pla Local d’Ocupació 2014

En tot l'any 2014 el consistori ja ha contractat 21 persones amb dificultats econòmiques.

La tercera fase del Pla Local d’Ocupació de Vilanova del Vallès ha suposat la contractació de 7 persones pels mesos d’octubre, novembre i desembre de 2014. Aquestes contractacions s'han fet a persones que estan en situacions de dificultats econòmiques especials i que, compleixen tant els requisits tant socials com laborals per tal de poder ser contractats.

Fonts de l'Ajuntament han assenyalat que l’avaluació d’aquests perfils s'ha fet des dels Serveis Socials Bàsics i el Servei Local d’Ocupació del municipi. Pel que fa als àmbits on treballaran hi haurà dues persones que es dedicaran al manteniment d’espais i serveis públics, quatre persones aniran al Servei de la Brigada Municipal i una auxiliar administrativa.

Durant tot el 2014 s’hauran contractat 21 persones en total a través d'aquests plans d'ocupació convocats amb recursos propis. D'altra banda, l’Ajuntament de Vilanova del Vallès participa enguany en el projecte educatiu Hèrcules conjuntament amb l’Institut del municipi.

Dos alumnes d'aquest centre duran a terme les pràctiques com a complement de formació escolar a les dependències del consistori, concretament a l’edifici de l’Ajuntament i al Pavelló Esportiu. El contingut d’aquesta activitat es coordina des de l’Institut i s’acorda amb l’Ajuntament. El temps de dedicació no pot superar les quatre hores diàries ni les deu hores setmanals.

Share