Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Parets gestionarà l'any vinent un pressupost de 22,2 milions d'euros, dels quals 1,2 seran per a inversions

PSC, CiU i PPC donen suport als comptes del 2015, mentre que NOPP i ICV-EUiA opten per l'abstenció.

El Govern Municipal de Parets gestionarà l'any que ve un pressupost de 22,2 milions d'euros, d’aquests, més de 7 milions es destinaran a programes de serveis a les persones, dels quals 1,3 corresponen a polítiques socials i cooperació, que s’incrementen respecte el 2014.

Seguint la línia d'anteriors exercicis, l'Ajuntament destinarà diners a la convocatòria de Plans d'Ocupació Local (375.000 euros), per a ajuts a la contractació (80.000 euros), per la formació de persones aturades (40.000 euros) i per al suport al foment de la creació d’empresa (10.000 euros).

Les beques escolars, per a menjador, programes d’atenció directa social i suport a la pobresa energètica són altres de les partides que s’inclouen al programa específic de Benestar social, amb un import de prop de 600.000 euros.

Pel que fa a les inversions, aquest capítol s'ha dotat amb 1,2 milions d'euros, dels quals 365.925 s’executaran amb pressupost ordinari, sense necessitat de demanar préstecs. Així, les actuacions més destacades per al 2015 seran:

-Avinguda Espanya, entre Josep Molins i Alfons XIII                      445.000 €
-Nou traçat xarxa clavegueram Av.Espanya/J.M.Imbert                 110.000 €
-Adequació carrers Joaquim Guasch i Major                                 100.000 €
-Mobiliari urbà                                                                                 70.000 €
-Traçat de fibra òptica                                                                     55.000 €
-Parquet pavelló vell                                                                        25.000 €
-Coberta bar del camp de futbol                                                     120.000 €
-Condicionament equipaments educatius                                        45.000 €

El Govern Municipal (PSC i PPC) s'ha compromès a desenvolupar durant el 2015 altres actuacions ja previstes: millora del carrer Lepant, la pista Coberta Can Butjosa, el nou Casal de Joves a Cal Jardiner, els nous horts socials a Can Jornet, una anella de carril bicicleta de 8 km, els aparcaments del Camp de les Peces i del voltant del Parc Fluvial, i l'arranjament del talús del carrer Barcelona.

Els paràmetres en què s'ha elaborat el pressupost del 2015 han estat "en clau social, amb descens del deute, amb més inversions sense préstec i amb major dotació econòmica a educació, serveis socials i promoció econòmica i ocupació".

En la votació del pressupost, el Govern Local ha comptat amb el suport dels regidors de CiU, mentre que tant NOPP com ICV-EUiA s'han abstingut. Prèviament a l'aprovació del pressupost, i per unanimitat, s'ha acordat la dissolució de l’empresa municipal HABITAPARETS SL amb efectes 1 de gener de 2015.

Veure notícia relacionada:

L'oposició celebra la decisió del Govern Local de dissoldre la societat municipal HabitaParets, SL

Share