Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

PSC i CiU de Mollet asseguren que mantindran els mateixos serveis públics en el pressupost municipal per al 2015

L'alcalde, Josep Monràs, diu que "proposaran un pressupost realista i prudent que incrementarà els ajuts, generarà ocupació i reduirà el deute".

L'Ajuntament de Mollet del Vallès comptarà amb un pressupost aproximat de 56 milions d'euros l'any que ve. La proposta del Govern Municipal, format per PSC i CiU, preveu sotmetre a aprovació el pressupost en el plenari previst pel dilluns 15 de desembre.

L'alcalde de la ciutat, Josep Monràs, va avançar aquest dimecres, en una trobada amb els  membres del Consell de Ciutat, els criteris que s'han seguit per elaborar el document comptable: "rigor, contenció i austeritat, buscant la màxima eficiència i amb prudència de cara al futur".

Sense fer esment a l'elevat deute que pateixen les arques municipals -des del 2008 el deute bancari ha pujat a l'Ajuntament de Mollet un 45%- Monràs va defensar que el seu govern "ha treballat amb seriositat per proposar un pressupost realista i prudent que persegueix els objectius de mantenir els serveis, incrementar els ajuts, generar ocupació i, al mateix temps, reduir el deute".

Cal recordar que només fa algunes setmanes, la Sindicatura de Comptes feia públic que l'Ajuntament de Mollet acumulava, a final de 2011, un deute de més de 10 milions d'euros de dubtós cobrament, una xifra molt diferent a la que havia comptabilitzat el consistori que era de 533.528 euros.

PSC i CiU asseguren haver doblat des del 2008 els recursos destinats als Serveis Socials i assenyalen que en el darrer mandat "l’increment ha estat d’un 32%". Del pressupost per al 2015, el Govern de Mollet ha avançat que incrementarà els recursos destinats "a la creació d’ocupació, la inserció laboral i l’emprenedoria".

En el capítol d’inversions, l'any vinent s’ampliarà el programa de poda de l’arbrat i es continuarà invertint en millores dels espais públics i en instal·lacions als equipaments municipals amb criteris mediambientals.

Per altra banda, durant el proper exercici finalitzaran inversions que han fet altres administracions a la ciutat (Govern Central i Generalitat) com són el nou edifici de la Tresoreria de la Seguretat Social, l’enllaç de connexió entre la C17 i la C33 i les millores a les estacions de rodalies de Mollet-Sant Fost i Santa Rosa.

Share