Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, presidirà aquest divendres el 2n Getting Contacts Parets

La Sala de la Cooperativa acollirà una jornada de cooperació industrial entre els municipis de Parets i Ripoll.

Parets acollirà aquest divendres 5 de desembre, la segona edició del Getting Contacts, una jornada de cooperació industrial que estarà presidida pel conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i els alcaldes de Parets, Sergi Mingote, i de Ripoll, Jordi Munell. La jornada forma part de les accions plantejades en l’Eix de política industrial de la C-17 que colideren els ajuntaments de Parets i Ripoll. La sessió tindrà lloc a partir de les 9 hores, a la Sala Cooperativa.

“La Catalunya Industrial. Un objectiu compartit” és la temàtica que centrarà la intervenció del conseller Felip Puig, una estratègia promoguda per la Generalitat perquè la indústria esdevingui el motor de la nostra activitat econòmica.

En el decurs de la sessió el director de Consell Industrial, Antoni Fernández, farà una xerrada per donar a conèixer algunes de les accions en matèria de promoció empresarial que s’han impulsat des d’aquest òrgan públic privat creat a Parets.

Amb aquesta jornada, l'Ajuntament vol posar de relleu que la indústria és el gran motor econòmic de Parets i que s’ha convertit en un referent d’innovació, qualitat i desenvolupament de projectes i empreses.

La sessió, que esdevé el segon Getting Contact impulsat des del consistori, pretén promoure la cooperació industrial a través de diversos mecanismes com ara el networking i dinàmiques que facilitaran la interrelació entre empreses.

L’objectiu és establir reunions de treball que contribueixin a iniciar nous projectes de desenvolupament industrial i l’accés a noves fórmules de col·laboració.

Share