Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Un 25% dels participants en els Dispositius d'Inserció Laboral a Montornès aconsegueixen un contracte laboral

Dels 94 joves que han participat al DIL, 17 han trobat feina i 28 han aconseguit una titulació en formació específica.

Un 25% dels participants en els Dispositius d'Inserció Laboral a Montornès (DIL) han aconseguit un contracte de treball. Segons dades fetes públiques per l'Ajuntament, dels 200 participants en aquest programa destinat a dones i joves de la població, 56 han aconseguit una feina, mentre que més d’una trentena segueixen o han retornat al sistema educatiu.

Aquest dijous s’ha fet, a l'Espai Cultural Montbarri, l’acte de lliurament de diplomes als participants en els dos dispositius d’Inserció Laboral per a dones i per a joves desenvolupats aquest any. El nivell d’inserció supera el 25%.

El DIL Jove ha comptat, en la seva tercera edició, amb 94 participants d’entre 16 i 30 anys. Una part ha rebut formació bàsica, que ha inclòs anglès i noves tecnologies. Un total de 28 joves han aconseguit titulació en formació específica en àmbits com el lleure, xarxes socials, vendes, alimentació o emmagatzematge i 26 han fet pràctiques formatives en empreses de l’entorn.

Com a resultat, 17 han trobat feina, i també hi ha una part, 34 joves, que entre aquest any i el vinent continuaran els estudis.

Pel que fa al DIL Dona han participat 112 veïnes del poble, que en funció del seu perfil  han rebut formació bàsica, en competències laborals, suport en la recerca de feina i autoestima. Un total de 40 dones han fet pràctiques a empreses i 39 han aconseguit un contracte de treball.

Malgrat aquestes accions que ha posat en marxa el Govern de Montornès, aquest municipi continua sent el que lidera la taxa d'atur en el mercat de treball del Baix Vallès. Tot i la baixada, durant el novembre en 56 persones, hi ha 1.676 desocupats/es, el que representa una taxa del 19,23%.

Share