Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Mollet assegura que el nou Burger King, de Riera Seca, crearà '25 llocs de treball'

Les obres, que s’iniciaran durant les properes setmanes, consistiran en la construcció d’un restaurant de 340 m2, amb un menjador de 119 places i una terrassa de 100 m2.

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Mollet ha aprovat aquest dilluns al matí la concessió d’una llicència d’obres per a la construcció d’un restaurant de menjar ràpid de la firma Burger King a la zona comercial de Riera Seca de Mollet del Vallès. D'aquesta manera la ciutat augmenta la seva oferta d'establiments de menjar ràpid.

El nou Burger King s'instal·larà en el solar que ocupava fins al seu tancament l'antic Hotel Formule-1 de la cadena francesa Accor.

En un comunicat de premsa, l'Ajuntament assegura que l'arribada de Burger King a Mollet 'suposarà una inversió de més de 170.000 euros i la creació de 25 llocs de treball'.

Les obres, que s’iniciaran durant les properes setmanes, consistiran en la construcció d’un restaurant de 340 m2, amb un menjador de 119 places i una terrassa de 100 m2.

Mollet, dins del pla d'expansió de la firma

El nou establiment que Burger King obrirà l'any vinent a Mollet forma part del pla d'expansió que es va donar a conèixer a final del 2003 i que durarà fins el 2019. En total la firma de menjar ràpid preveu una inversió de 150 milions d'euros per obrir més de 200 restaurants a tot l'Estat i crear uns 5.000 llocs de treball que se sumen als més de 14.000 que la companyia tenia fins ara.

En l'actualitat Burger King compta amb 41 establiments a la província de Barcelona, els més propers a Mollet són els de Granollers, Santa Perpètua de Mogoda o Sabadell.

Share