Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Montmeló subvencionarà les empreses que contractin persones aturades de la borsa de treball municipal

El màxim de subvenció serà de 381,63 euros mensuals durant 6 mesos que s'haurà de justificar documentalment.

L'Ajuntament de Montmeló ha tornat a aprovar de nou les bases per concedir subvencions a les empreses que contractin persones aturades inscrites a la borsa de treball municipal. Segons informa el consistori, la quantitat de subvenció dependrà de la durada i la jornada del contracte, així com de la retribució del treballador. El màxim de subvenció serà de 381,63 euros mensuals durant 6 mesos.

Per demanar la subvenció cal entrar un escrit per registre d'entrada a l'Ajuntament de Montmeló i tramitar l'oferta a la borsa de treball. A partir d'aquí, es farà la reserva de la quantitat econòmica prevista a subvencionar i des de la borsa de treball s'enviarà a l'empresa els currículums dels candidats idonis per a la selecció de personal.

Passat el període que correspongui (màxim sis mesos) l'empresa haurà de justificar documentalment la contractació durant el temps que sigui del treballador escollit.

Share