Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

CGT del Vallès Oriental convoca una vaga a l'establiment Viena de Montmeló coincidint amb el Moto GP

El sindicat demana la reincorporació immediata de tres treballadors acomiadats per reclamar millores laborals col·lectives.

Coincidint amb el cap de setmana del Gran Premi de Moto GP 2015, el 12, 13, 14, 17 i 18 de juny, el sindicat CGT del Vallès Oriental ha convocat una vaga a l'establiment que la cadena Viena té a Montmeló. L'aturada servirà per demanar la reincorporació de tres treballadors de la plantilla (Dídac, José Ramon i Antonio) que van ser acomiadats per "haver reclamat millores laborals col·lectives".

En un comunicat de premsa, el sindicat informa que els treballadors demanaven la reestructuració de nivells, l'increment del percentatge de beneficis a repartir entre la plantilla, el canvi de dia del pagament del salari, acabar amb la mobilitat estratègica o la tornada a les antigues taules salarials.

Segons la CGT els treballadors acomiadats han conformat la secció sindical i han fet seves tot un seguit de reclamacions per acabar "amb l'explotació laboral". El sindicat denuncia que per obtenir beneficis extraordinaris l'empresa Viena imposa "horaris fluctuants i al límit de la legalitat a tots els treballadors que no permeten la conciliació de la vida laboral i familiar".

Share