Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El Govern de La Llagosta detecta factures per pagar per un import de 4 milions d'euros

El nou alcalde, Óscar Sierra, ha anunciat que el nou Govern reduirà la despesa política i les dedicacions exclusives.

El nou Govern socialista de l'Ajuntament de la Llagosta ha comptabilitzat en poc més de 4 milions d'euros les obligacions municipals en factures a proveïdors, segons es constata de l'anàlisi que s'ha dut a terme dels comptes municipals durant els últims dies.

En un comunicat de premsa l'Ajuntament ha dit que alguns d'aquests pagaments afecten a empreses de serveis bàsics per a la ciutadania, com ara la recollida d'escombraries, on l'empresa concessionària, SERSA, té pendent de pagament prop d'un milió d'euros.

L'alcalde Óscar Sierra ha lamentat que l'auditoria que va dur a terme l'empresa Faura Casas dels comptes respecte al període 2011-14 constata que durant aquest temps la despesa municipal en Serveis Socials es va reduir en prop d'un 10%.

Segons Sierra "aquest fet ens ha afectat negativament en el termini que l'Ajuntament paga a proveïdors, que durant el primer trimestre d'enguany era de 119 dies".

Sierra ha assenyalat que el nou Govern farà un esforç per reduir la despesa política, on els regidors amb dedicació exclusiva passaran de ser tres a jornada completa fins a dos a jornada completa i un a mitja jornada.

A més, l'alcalde de la Llagosta no començarà a cobrar el seu sou fins al 23 de juliol, segons han informat fonts municipals.

Share