Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El TSJC dóna la raó a l’Ajuntament de Montornès en la no subrogació del personal de l’empresa que gestionava el Complex Esportiu

Els treballadors reclamaven que el Tribunal declarés l’existència de successió d’empresa, és a dir, la readmissió o la indemnització màxima.

La Sala del Social del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha desestimat el recurs interposat pels representants dels treballadors de l’empresa Gestió Esportiva Montornès, SL, antiga concessionària del servei del Complex Esportiu Municipal.

Es confirma, d’aquesta manera, l’Auto del Jutjat Mercantil núm. 4 de Barcelona del passat 3 de febrer que va permetre a l’Ajuntament recuperar la gestió directa de les instal·lacions, un cop resolt el procediment concursal de l’empresa Gestió Esportiva Montornès, SL.

Els representants dels treballadors pretenien que el Tribunal declarés l’existència de successió d’empresa i per tant que l’Ajuntament de Montornès del Vallès assolís la readmissió dels treballadors de Gestió Esportiva Montornès, SL o l’abonament de la màxima indemnització legal per acomiadament improcedent.

La defensa de l’Ajuntament de Montornès, confirmada per la Sentència del TSJC, ha mantingut que el consistori no és part del conflicte entre els treballadors i l’empresa, que no existeix successió empresarial ni, per tant, obligació de subrogar els empleats perquè no existeix transmissió de plantilla ni de patrimoni.

Es tractaria, doncs, de la recuperació d’uns béns i d’un patrimoni de titularitat municipal destinat al servei públic.

Ara els treballadors tenen la possibilitat de presentar un recurs de cassació, si ho consideren convenient, al Tribunal Suprem.

Share