Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La Generalitat acorda amb la direcció de Valeo reprendre les converses amb els treballadors a partir de setembre

El Govern Català ha comunicat a Valeo que seguirà de molt a prop tots els passos que doni arran de la decisió de traslladar la planta de Martorelles.

El Departament d'Empresa i Ocupació s’ha reunit aquest divendres al matí amb la direcció de l’empresa Valeo Climatización de Martorelles per saber de primera mà quines són les raons per les que ha decidit traslladar la producció de la planta de Martorelles a la fàbrica de Saragossa.

Un cop escoltats els arguments de Valeo, el Govern de la Generalitat ha expressat el seu desacord amb la decisió de l’empresa, i ha reiterat que la forma i els temps emprats per l’empresa "no ajuden a gestionar i encara menys a resoldre el conflicte de manera negociada amb els treballadors".
 
Arran de la reunió, l’empresa Valeo s’ha compromès a ajornar les possibles actuacions sobre  la planta de Martorelles i, per tant, les converses amb el comitè d’empresa, representant dels treballadors, fins el mes de setembre.
 
El Departament d’Empresa i Ocupació, complint el seu paper d’autoritat laboral, considera que aquest ajornament és imprescindible per aportar els mecanismes necessaris de cara a assolir una resolució del conflicte per la via del diàleg, el que en aquests moments és impossible.
 
La Generalitat ha comunicat a l’empresa Valeo que seguirà de molt a prop tots els passos que doni arran de la decisió de traslladar la planta de Martorelles, alhora que s'ha posat a disposició de les dues parts, empresa i comitè d’empresa, en representació dels treballadors, per actuar de mitjancer en aquest conflicte.

Share