Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Martorelles aportarà 1.000 euros a la caixa de resistència dels treballadors de Valeo

El ple extraordinari, celebrat dilluns, va aprovar una moció de suport a la plantilla que està en vaga indefinida des del passat 31 de juliol.

El Ple de l’Ajuntament de Martorelles, en la sessió extraordinària celebrada aquest dilluns 31 d’agost, va aprovar per unanimitat una moció en suport als treballadors de Valeo que es troben des del passat 31 de juliol en vaga indefinida en protesta per la voluntat de la multinacional francesa de traslladar la producció de la planta de Martorelles a Saragossa i acabar així amb la darrera planta catalana de l’empresa.

L’alcalde Marc Candela (ERC) va afirmar que "es tracta d’una decisió política i no econòmica ja que la planta presenta beneficis en el darrer any i els seus principals clients es troben a l’àrea metropolitana de Barcelona com són SEAT i NISSAN".

Aportació a la Caixa de Resistència dels Treballadors

La moció contempla instar al Departament d’Empresa i Ocupació i a la Presidència de la Generalitat a intervenir en la mediació entre l’empresa i els treballadors; així com la petició que el cas de Valeo es porti al Parlament Europeu a través dels eurodiputats catalans. També inclou instar als altres ajuntaments afectats a aprovar una moció en el mateix sentit.

Per últim i sense precedent al consistori martorellesenc, el ple va acordar una aportació de 1.000 euros per part de l’Ajuntament a la caixa de resistència dels treballadors.

L’alcalde de Martorelles, Marc Candela, va destacar durant la sessió el suport logístic del consistori cap els treballadors en forma de cessió d’un lavabo policlínic i d’un escenari per a la celebració d’un concert que tindrà lloc el pròxim dissabte 8 de setembre per  recaptar fons per a la caixa de resistència.

Els treballadors de Valeo han treballat aquest mes d’agost per poder-se constituir com a entitat i així tenir més accés a les ajudes dels ajuntaments afectats. Els empleats de Valeo també han demanat posar una barra de bar a la Festa Major de Martorelles que s'iniciarà el 10 de setembre. 

Share