Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Martorelles posa en marxa una campanya per promocionar el Mercat ambulant dels dissabtes

La primera de les activitats, prevista per aquest dissabte, és un Tast de Vins amb els cellers Altrabanda i Can Roda.

La Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Martorelles ha organitzat una campanya promocional del Mercat  ambulant que es fa tots els dissabtes al matí al municipi sota el nom de ‘Tast’l Mercat. Vine al Mercat de Martorelles’. La primera de les activitats serà un Tast de Vins que tindrà lloc el pròxim dissabte 24 d’octubre amb la col·laboració dels cellers Altrabanda (Martorelles) i Can Roda (Santa Maria de Martorelles).

A més a més, els clients del mercat podran participar en el sorteig d’una panera amb productes de totes les parades del mercat emplenant un tiquet i dipositant-lo a una urna amb el seu nom i telèfon.

Aquestes accions pretenen incentivar el comerç de proximitat a Martorelles per tal de posar en valor la qualitat dels comerços del municipi i del propi Mercat municipal: “Només d’aquesta manera podrem assegurar la seva pervivència” assegura el regidor de Promoció Econòmica i Turisme Octavi Mill, de MAPM.

La manera d’assolir aquest repte és intentar captar clients potencials de fora el municipi fent-los participar del mercat i del poble així com promoure un ús ple dels espais comercials per part de tota la ciutadania.

Per tal d’aconseguir-ho la Regidoria vol convertir aquest espai comercial en un espai d’experiència alhora.

Share