Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La multinacional alemanya Merck garanteix inversions milionàries a les dues plantes a Mollet

En el darrer any s'han incorporat a la plantilla 116 persones, de les quals el 45% són molletans i molletanes.

El gerent de Relacions Institucionals de Merck a Espanya, Santiago Almazan, i el director de la planta de Mollet, Sergi Vilar, han anunciat la intenció de l’empresa de continuar convertint en els dos centres de producció que té a la ciutat i incrementar els llocs de treball. L'anunci l'han fet públic en una recent trobada amb l'alcalde de Mollet, Josep Monràs.

Pel que fa les inversions a la planta química, s’estan executant 11 milions d’euros fins a principi de 2016.

En el cas de la planta farmacèutica, des de 2015, s’està invertint una mitjana de més de 7 milions d’euros l’any on es preveu una inversió de més de 20 milions d’euros en un període de 3 anys.

La multinacional preveu que totes aquestes inversions comportaran un augment mitjà de la plantilla en els dos centres d’un 10%. Actualment, la plantilla és de 473 treballadors i, des de fa aproximadament un any, s’han incorporat 116 persones, de les quals el 45% són molletans i molletanes.

Merck és una multinacional química i farmacèutica amb més de 38.000 empleats a 66 països. A Mollet es fabriquen al voltant de 470 productes d’elevada rellevància farmacològica i, donats els innovadors sistemes dels dos centres, Merck ofereix les seves instal·lacions per a la fabricació de productes per altres companyies.

En referència al que es produeix a Mollet del Vallès, el 90% s’exporta a d’altres països. És el cas del Glucophage, que s’exporta a 40 països, o del Emconcor que s’exporta a 38 països. 

Share