Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La primera edició del GastroTapes Parets 2015 serveix prop de 2.000 tapes entre els onze restaurants

El pròxim 9 de novembre es donaran a conèixer els guanyadors del concurs i les millors tapes.

Els onze restaurants que han format part de la 1a edició del GastroTapes Parets 2015 han servit prop de 2.000 tapes, elaborades especialment per aquesta ocasió. Els establiments participants han manifestat la seva satisfacció i han valorat molt positivament l’experiència, que els ha permès mostrar la gran qualitat dels seus productes i, alhora, donar a conèixer els seus locals a un gran nombre de persones.

Dilluns passat va tenir lloc, a la sala de plens de l’Ajuntament, el recompte de vots per a la tapa més popular de la ruta GastroTapes 2015. En aquesta primera edició han participat al concurs un total de 115 persones, que han valorat seva la tapa preferida seguint els criteris personals de sabor, originalitat o dificultat d’elaboració.

També s’ha procedit a extreure les tres butlletes guanyadores de les persones que han participat i que optaven als premis d’un sopar per a dues persones a un dels restaurants participants, un val de compra a les botigues de Parets i un curs de cuina.

Els restaurants que hagin estat escollits per elaborar la tapa més popular i la millor tapa, a criteri del jurat, així com els guanyadors del concurs per als participants, es donaran a conèixer en un acte públic que tindrà lloc el pròxim dimarts 9 de novembre, a les 17 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

El primer Gastrotapes de Parets ha estat organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Parets i el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental.

Share