Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L’empresa Comart commemora el seu 50 aniversari inaugurant central al polígon Raiguer de Montornès

El grup dedicat al subministrament de paper i cartró factura anualment 30 milions d'euros.

Divendres passat es van inaugurar les noves instal·lacions de l’empresa Comart a Montornès del Vallès. L’empresa, presidida encara per qui va ser el seu fundador fa 50 anys, Lluís Maria Ginjaume Torras, ha fet una inversió de 6 milions d’euros per posar en marxa la nova planta automatitzada de Montornès. Té 17.200 metres quadrats construïts en una superfície total de 37.000 metres quadrats al Polígon Industrial el Raiguer.

Comart està especialitzada en el subministrament de paper i cartró. El grup factura anualment 30 milions d’euros i distribueix prop de 35.000 tones de producte, un volum que aquest any preveu incrementar en un 5%.

El 80% del seu negoci és a l’Estat espanyol i la resta a França i Portugal. La planta de Montornès té 80 empleats. El grup, a més, té tallers i magatzems a Seseña (Toledo) i Besalú (Girona).

A la inauguració de divendres hi van assistir, entre d'altres, l’alcalde de Montornès, José A. Montero, l'ambaixador de Finlàndia a Espanya, Roberto Tanzi-Alb i el Conseller d’Empresa i Ocupació en funcions, Felip Puig.

Share