Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El Dispositiu d'Inserció Laboral de Montornès Nord tanca amb 147 persones inserides o fent pràctiques a empreses

L’objectiu del DIL Barri ha estat oferir itineraris formatius personalitzats, adaptats a les necessitats i capacitats de cada persona participant en situació d’atur.

Un total de 250 persones en situació d’atur han passat, des de l'abril passat, pel Dispositiu d’Inserció Laboral “DIL Barri”, vinculat al Projecte d’Intervenció Integral de Montornès Nord, que ha comptat amb una subvenció del programa “Treball als barris” del Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Durant aquests mesos les persones participants han rebut formació professionalitzadora (200 hores) en l’àmbit del comerç i el treball domèstic. Els cursos impartits, que tenen l’homologació del Departament d’Ensenyament i el d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, permetran l’alumnat a optar a llocs de treball com ara d’auxiliar de comerç, dependent/a, reposador/a o auxiliar de la llar.

El projecte es tancarà amb 147 persones participants inserides i/o fent pràctiques a empreses com ara Clece, El Corte Inglés o Caprabo.

Dimecres passat 23 de desembre, es va dur a terme la cloenda del projecte a l’Espai Cultural Montbarri. L'acte va comptar amb l'assistència de l’alcalde, José A. Montero, el regidor delegat de l’Àrea d’Acció Social i responsable d’Ocupació, Promoció Econòmica i comerç, Jordi Delgado, i de representants de les diverses empreses col·laboradores en les accions formatives.

Formació, orientació i acompanyament

L’objectiu del “DIL Barri”, coordinat per l’Oficina del barri de Montornès Nord, ha estat oferir itineraris formatius personalitzats, adaptats a les necessitats i capacitats de cada persona participant en situació d’atur. A més, s’han treballat els punts forts i les millores competencials mitjançant tutories individuals, tallers grupals, classes d’alfabetització digital i pràctiques.

Share