Aquest diumenge es presenta el llibre de la història del Ciclisme a Parets, obra de Carles Font i Jordi Seguer

El volum de 180 pàgines fa un repàs de tota la trajectòria de les entitats ciclistes locals que hi ha hagut al poble.

El Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez acollirà el pròxim diumenge 25 de setembre, a les 12 del migdia, l’acte de presentació d’un nou volum de la col·lecció Entitats Locals titulat ‘El Ciclisme a Parets’, obra dels historiadors i periodistes, Carles Font i Jordi Seguer. El volum de 180 pàgines fa un repàs de tota la trajectòria de les entitats ciclistes locals que hi ha hagut al llarg de la història: el Club Ciclista Parets Tamarindo (1958) i l’Associació Ciclista Parets (1979).

Register to read more...

Fran Cabanillas, de Valls, s'imposa en el 99è Campionat de Billar Americà de L´Endroit Mollet

El 2n i 3r classificat del torneig, Laoukili i Cáceres, han estat dos jugadors molletans.

El jugador Fran Cabanillas, de Valls, ha aconseguit el primer títol en la seva primera participació en el Campionat de Billar Americà de l'Endroit de Mollet. Cabanillas va superar per 5-2 a Said Laoukili i 4-1 a Néstor Cáceres. El campió va jugar a un altíssim nivell, imposant-se amb molta seguretat, definint perfectament i oferint jugades espectaculars.

Register to read more...

El CEM Les Vernedes celebra el primer aniversari sota la gestió directa de l'Ajuntament de Montornès

Avui dia, el Complex Esportiu té 1.850 persones abonades i atén més de 600 infants cada trimestre en els cursets de natació.

El Complex Esportiu Municipal Les Vernedes de Montornès celebrarà aquest dissabte 7 de maig una festa pel primer aniversari de l’obertura de les instal·lacions sota la gestió directa de l’Ajuntament. Durant tot el dia hi haurà una jornada de portes obertes per tal que el veïnat conegui l’equipament i pugui constatar l’evolució que ha experimentat des que el febrer de 2015 es va recuperar la gestió pública.

Register to read more...

Una seixantena de fotografies s'han presentat al 6è Concurs de la Mitja Marató d'Atletisme de Montornès

Mariano Pérez, Ivan Collado i Jordina Codina s'imposen en les tres categories: general, digital i Foto Henkel.

Aquest dilluns 25 d’abril, el Casal de Cultura de Montornès del Vallès, ha acollit el lliurament dels premis de la sisena edició del Concurs Fotogràfic de la Mitja Montornès, amb la presència de la Regidora de Cultura de l’Ajuntament de Montornès, Maria Rosa Vinyallonga i del President del Club Atletisme Montornès, Fernando Izaguirre.

Register to read more...

Driss Lakhouaja i Enka Viñas s'imposen en la 23a Mitja Marató de Montornès on el club amfitrió fa història

Un total de 3.500 atletes han pres part entre totes les curses, amb prop de 3.000 inscrits a la Mitja i els 6 quilòmetres.

Prop de 3.000 atletes han pres la sortida des de la zona Esportiva de Montornès aquest diumenge al matí entre la Mitja i la cursa dels 6 quilòmetres, confirmant que, tot i la davallada patida els darrers anys, la Mitja Montornès ha aconseguit mantenir una bona participació i aturar la tendència a la baixa generalitzada entre les curses en ruta.

Register to read more...

La 23a edició de la Mitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca espera reunir 5.000 inscrits entre les tres curses del cap de setmana

La Sala de la Concòrdia de l’Ajuntament de Montmeló va acollir aquest dimecres a la tarda la presentació de la Mitja 2016 i la resta de curses i actes que s’hi relacionen.

Aquest dimecres a la tarda s’ha presentat la 23a edició i les curses i actes relacionats amb la Mitja Montornès - Montmeló - Vilanova - La Roca que se celebrarà el diumenge 3 d’abril. L’acte va comptar amb la presència dels alcaldes de Montmeló, Antoni Guil; Montornès del Vallès, José A. Montero; Vilanova del Vallès, Yolanda Lorenzo; i La Roca del Vallès, Albert Gil.

Register to read more...

El Bar Jovent On Fire s'imposa en la 27a edició de la Lliga Catalana de Pool

100 jugadors dels 9 locals que han format la lliga han participat en la competició que va cloure al Bar del Barrio.

El Bar Jovent On Fire, que arribava per primera vegada a la gran final (cinquena consecutiva del Bar Jovent) ha conquerit el seu primer títol (tercer del local) de campió de la Lliga al vèncer per 156-87 al Manhattan Raiders. Els del Bar Jovent van començar molt forts, aconseguint una diferència que va fer pràcticament impossible la remuntada del rival.

Register to read more...

Obertes les inscripcions de la 23 ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca que tindrà lloc el diumenge 3 d'abril

La Mitja tornarà a ser solidària amb aportacions a la Fundació Josep Carreras, a Creu Roja i a Càritas.
 
Des del passat 5 de febrer resten obertes oficialment les inscripcions per participar a la 23ª Mitja Marató d'Atletisme Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca i a la 11a edició dels 6 quilòmetres de Montornès. Entre totes les curses, l’organització preveu una participació de 5.000 atletes, dels que un màxim de 3.000 seran de la Mitja, 1.500 pels 6km. i 500 per la Mini Solidària.

Register to read more...