Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

CDC de Parets organitza la 30a edició de les 24 hores de futbol sala el 19 i 20 de juliol

Les inscripcions es podran fer a la seu de l'Avinguda Catalunya del 30 de juny al 4 de juliol, de 7 a 8 del vespre.

Convergència Democràtica de Catalunya organitzarà els pròxims 19 i 20 de juliol la 30a edició de les 24 hores de futbol sala. La competició que es disputarà al Pavelló municipal d'esports (rodó) s'iniciarà dissabte 19, a les 12 del migdia, i acabarà diumenge 20 de juliol, a la mateixa hora. En la primera fase del torneig, els equips estaran agrupats en quatre grups de quatre conjunts. Així, les primeres 12 hores seran una lligueta de 4 grups de 4 equips cadascun i es classificaran a la següent fase els dos primers classificats de cada grup per disputar els quarts de final, semifinals i la final.

Les inscripcions començaran el dilluns 30 de juny fins el divendres 4 de juliol, de 7 a 8 del vespre, al local de CDC, a l'Avinguda Catalunya (davant l'escola Lluís Piquer). Durant aquests dies, tots els equips interessats podran passar a recollir i retornar la documentació necessària per participar.

El dimecres 9 de juliol a les 20 hores, al local de CDC es farà el sorteig per la composició dels equips participants del torneig mentre que el dimecres 16, a les 20 hores, hi haurà l’enquadrament dels equips en quatre grups.

Entre les novetats de la 30a edició hi ha que cada equip estarà integrat per 4 jugadors empadronats a Parets del Vallès, 4 jugadors que hagin participat un mínim de 4 anys en el torneig de 24 hores i 4 jugadors de qualsevol procedència. Si no es compleix aquesta norma també servirà que hi hagi 8 jugadors empadronats a Parets. A més, tots els àrbitres seran federats de les categories Divisió d'Honor Catalana, 3a Nacional i 2a Nacional B.

En l'edició de l'any passat, la 29a, el Wursi va quedar campió després de derrotar en la final el Trepas-Icars3, tercer va ser la Peña Andalucista/Petit Galera/Moyde-Molero/rest.Parera/Viatges Itcal i quart el Nacex-Kebar. L'organització també va entregar premis al jugador més golejador, al porter menys golejat, a l'equip més esportiu, el més engrescador, al jugador més jove i al més veterà.

L'any passat el comitè local de CDC va rebre el 1r Premi EsportCAT, que lliura la sectorial d'Activitat Física i Esport de Convergència i que premia valors com el companyerisme i l'esportivitat.

Veure notícia relacionada:

El Wursi s'emporta les 29es 24 hores de futbol sala de Parets després de derrotar els Trepas (3-2)

Share