Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El pilot montornesenc Yago Dominguez es proclama campió de Catalunya de motocross en 50cc

El jove esportista, de només 9 anys, va guanyar la primera mànega de la prova d'Almenar i va ser tercer a la segona.

Yago Dominguez de l'equip Diametral Pro Race va assolir aquest diumenge a Almenar (Lleida) la victòria en el Campionat de Catalunya de motocross en la categoria de 50 cc d'automàtiques. El jove pilot de Montornès del Vallès, de només 9 anys, arribava a la prova lleidatana en el primer lloc de la classificació provisional però amb només 4 punts d'avantatge respecte al segon classificat. Dominguez va anar a per totes des de l'inici i ja a la primera mànega va decidir sortir a l'atac per assolir la victòria i així va ser.

Després de sortir vuitè va quedar primer de la mànega gràcies a una bona remuntada plena de força i convicció. Tot i que en tenia prou en quedar quart -en la segona mànega- per assegurar-se el títol de campió de Catalunya el pilot de Diametral Pro Race va sortir a per totes però una mala sortida -en 14è lloc- no li va permetre acabar entre els dos primers i va assolir un 3r lloc que li garantia igualment el triomf al català de motocross de 50 cc.

La temporada pel jove esportista de Montornès no acaba aquí ja que el pilot continua lluitant a l'Enduret de 50cc i a la Lliga Interprovincial Mx en la categoria de 65cc. Durant el calendari del català de 50cc -que constava de 6 curses- Yago Dominguez ha assolit 247 punts, 7 més que el segon classificat Alex Dominguez i 27 més que Joel Cañadas, tercer.

Fotografies: Diametral Pro Race

Share