Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El Bar Jovent Trànsfugues s'imposa davant del Life Raiders a la 24a Lliga Molletana de Pool

Iván Martín, jugador de l’equip finalista, es va endur per primera vegada el premi al millor jugador de la Lliga Molletana de pool.

El Bar Jovent Trànsfugues ha guanyat per segona vegada consecutiva el títol de campions de la Lliga Molletana de Pool al vèncer 135-128 al Life Raiders. Els del Jovent van començar malament, però finalment van aconseguir remuntar. La 24a edició de la lliga ha comptat amb unes partides espectaculars amb jugadors d’una altíssima qualitat, on la mínima errada era fatídica. La victòria del Jovent té més importància si es té en compte que el seu rival, el Life, són primeres federats.

Pel campió van formar Marc Pi, Juan Cervera i Cata Sorín. Iván Martín, jugador de l’equip finalista, es va endur per primera vegada el premi al millor jugador de la Lliga Molletana de pool després de guanyar 5-4 al seu company d’equip, Javi Esteban. Per l’equip finalista van jugar: Iván Martín, Javi Estéban i Rubén Díaz.        

 

El premi al millor jugador de Segona va ser per Rafa Álvarez del Bar Jovent Javi a l’imposar-se 5-2 a Juan Vega del Bar Cristóbal 3. Per altra banda, el Bar Jovent Javi es va proclamar campió de Segona després de guanyar 135-121 al Racó del Txuss 3. 

La seu de la 24a Final de la Lliga Molletana de Pool va ser el Pub L’Endroit, enn aquesta edició han participat 130 jugadors dels 8 locals que han format la Lliga, la majoria de Mollet del Vallès.

Share