Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Nacho Smith guanya en la categoria Catalunya del 5è Open de Billar americà a Mollet

L'actual campió d'Espanya de la WNA, Tour i Masterpool va derrotar Javi López per 6 a 5.

Un total de 106 jugadors han participat a la 5a edició de l'Open de Billar americà de Mollet del Vallès Memorial Javier Barrero. La participació registrada ha estat lleugerament inferior a l'any anterior però la qualitat dels jugadors ha estat superior. En la categoria Catalunya, nivell superior sense veto, el torneig se l’ha endut Nacho Smith de Palau Solità i Plegmans. Smith, campió d’Espanya de la WNA, Tour d’Espanya i Masterpool d’Espanya, es va imposar per 6-5 a Javi López de Barcelona. Tots dos jugadors són màsters en Bola 8.

La resta de premiats, Javi Esteban de Barcelona (3er. classificat i màster en Bola 8), David Gómez  de Girona (4art classificat i Divisió d’Honor de Pool 51), Luis Robisco de Caldes de Montbui (5è classificat i Primera), Jesús Mollón de Tarragona (6è classificat i Primera), Marc Pi de Mollet (7è classificat i campió del 1er. Open) i Iban Sanmartín de Mataró que ha repetit podi, va quedar 4art classificat l’any passat i ara ha aconseguit el 8è lloc. En el seu palmarès compta amb el Campionat del Tour Espanya).

En la categoria Popular, pels de la Lliga Molletana de Segona o nivell similar, el guanyador ha estat Txus Morillas de Montcada en vèncer 6-5 al molletà  Ridouan El Bachiri que ha quedat subcampió. Rafa Redón i Manel Soria, molletans els dos, han quedat 3er i 4art respectivament.

L'Open de Billar americà de Mollet és un punt de referència important en l’agenda dels millors billaristes de Catalunya i fins i tot de Múrcia (un representant). A l'edició d'enguany hi ha hagut jugadors de Girona, Tarragona, àrea metropolitana de Barcelona, Mataró, Sant Celoni, Caldes de Montbui, Vilafranca del Penedès, Valls, La Unión (Múrcia).

Share