Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Tres dècades de les 24 hores de Futbol Sala de Parets organitzades pel col·lectiu de CDC

El Wursi -campió del 2013- obrirà el torneig aquest dissabte contra els Tremendus.

Aquest dissabte a les 12 del migdia s'iniciarà la 30a edició de les 24 hores de futbol sala de Parets que organitza el col·lectiu de Convergència Democràtica de Catalunya. El torneig, el més antic que es fa a tot el Vallès Oriental, es disputarà al Pavelló Municipal d'esports fins diumenge a les 11 del matí quan es jugarà la gran final de la competició. Enguany la celebració del 30è aniversari farà que durant el cap de setmana passin algunes cares conegudes de la política i del món de l'espectacle.

Així, una vegada més la cantant Lucrecia que ja va assistir en l'edició del 2013 donarà suport a la competició juntament amb el mediàtic Pep Plaza -conegut per les seves paròdies de Pep Guardiola al Crackovia- o la cantant Txell Sust. En l'àmbit polític el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig i el portaveu del grup parlamentari de CiU, Jordi Turull, no faltaran al torneig que començarà amb el duel entre el Wursi i els Tremendus (dissabte 19 juliol, a les 12 h).

A les 12.45 h, es jugarà el Racó de la Linera-Futbol Team, a les 13.30 h, Trepas-The Wonders i a les 14.15, El Racó de la Tapa-Topetadin. La primera fase de les 24 hores finalitzarà a les 6 del matí de diumenge i la final es jugarà el mateix diumenge a les 12 del migdia. Els 16 equips participants han estat distribuïts en 4 grups.

Grup "A": Wursi, El Racó de la Linera, Tremendus i Futbol Team. Grup "B": Trepas-Quibus, El Racó de la Tapa, The Wonders, Topetadin. Grup "C": Peña Andalucista-Petit Galera, Hoyma & Dafemo, Loterias Graziella, Veritas Gestión-Quibus. Grup "D": Nacex-Propack, Pista Team, Sporting Carajillo i Malindrus-Bar la Plaça. En l'edició de l'any passat el campió va ser el Wursi -el gran dominador el torneig al llarg de les tres dècades- que va derrotar a la final els Trepas (3-2).

L'organització ha acordat amb els equips participants que es guardin diversos minuts de silenci al llarg del torneig en memòria de Francisco Javier Barrero i Jesús de la Torre dues persones que han estat molt vinculades amb les 24 hores al llarg de la seva vida.

Entre les novetats de la 30a edició hi ha que cada equip estarà integrat per 4 jugadors empadronats a Parets del Vallès, 4 jugadors que hagin participat un mínim de 4 anys en el torneig de 24 hores i 4 jugadors de qualsevol procedència. Si no es compleix aquesta norma també servirà que hi hagi 8 jugadors empadronats a Parets. A més, tots els àrbitres seran federats de les categories Divisió d'Honor Catalana, 3a Nacional i 2a Nacional B.

En l'edició de l'any passat, la 29a, el Wursi va quedar campió després de derrotar en la final el Trepas-Icars3, tercer va ser la Peña Andalucista/Petit Galera/Moyde-Molero/rest.Parera/Viatges Itcal i quart el Nacex-Kebar. L'organització també va entregar premis al jugador més golejador, al porter menys golejat, a l'equip més esportiu, el més engrescador, al jugador més jove i al més veterà.

L'any passat el comitè local de CDC va rebre el 1r Premi EsportCAT, que lliura la sectorial d'Activitat Física i Esport de Convergència i que premia valors com el companyerisme i l'esportivitat.

Veure notícia relacionada:

El Wursi s'emporta les 29es 24 hores de futbol sala de Parets després de derrotar els Trepas (3-2)

Share