Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El Wursi torna a guanyar les 24 hores de futbol sala de Parets després de derrotar a la final el Racó de la Linera

Javier Masero, del Pista Team, ha estat el jugador màxim golejador del torneig i Carlos Montalvo, del Wursi, el porter menys golejat.

El Wursi s’ha proclamat un any més campió de futbol sala de Parets i amplia la seva hegemonia en la competició organitzada per Convergència Democràtica de Catalunya. En la final  va derrotar clarament (6-1) al Racó de la Linera (3-1 a la mitja part). La tercera posició del torneig va ser pel Nacex Propack i la quarta pels Trepas (subcampions 2013).

Entre el 2005 i el 2014, Wursi ha guanyat totes les 24 hores excepte l'edició de 2007, i des del 2002 s'ha imposat en 9 de les 13 finals disputades. La resta de la classificació ha quedat de la següent manera: 5è PªAndalucista-Petit Galera-Restaurant Parera, 6è Malindrus, 7è Veritas Gestión-Quibus, 8è The Wonders, 9è Pista Team, 10è Loterias Graziella, 11è Topetadin, 12è Tremendus, 13è Hoyma & Dafemo, 14è Futbol Team, 15è El Racó de la Tapa i 16è Sporting Carajillo.

Entre els reconeixements que va fer l'organització del torneig hi ha els següents: jugador més golejador: Javier Masero (Pista Team), porter menys golejat: Carlos Montalvo (Wursi), equip més esportiu (El Racó de la Tapa), equip més engrescador: Malindrus, jugador més jove: Carlos Sanchez (PªAndalucista-Petit Galera), jugador més veterà: Juan Sanchez (Nacex-Propack) i millor jugador premi XISCO per Jordi Campoy (Wursi).

La popular cantant Lucrecia i l'humorista Pep Plaza (que imitava Pep Guardiola al programa de televisió Crackovia) van ser els encarregats de fer i de retransmetre la 'sacada' inicial de la final de les 30es 24 hores de futbol sala de Parets que van disputar Wursi i el Racó de la Linera.

Fotografia: Ajuntament de Parets (Enric Bartel)

Share