Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El pilot Rafa Tibau es classifica per la Superfinal de la Copa del Món de trial UCI

L'esportista, vinculat amb l'AC Parets, va quedar 4art a la segona prova de la Copa del Món UCI de 26'' celebrada a Polònia.

Rafa Tibau s'ha classificat per primera vegada per la Superfinal de la Copa del Món que només disputen els 4 millors pilots després de les eliminatòries. La seva bona actuació a la localitat de Walbrzych (Polònia) l'ha convertit en el primer pilot de l'Estat que es classifica per una Superfinal en la categoria de roda de 26 polzades de diàmetre.

A Polònia va aconseguir el millor resultat en una Copa del Món i també la millor posició per un pilot espanyol. Rafa Tibau que enguany s'estrena amb la marca de bicis de trial Rockman es va quedar l'any passat a les portes de la classificació amb un 5è lloc però enguany s'ha assegurat l'accés en la segona prova. La propera cita, del pilot de 21 anys, serà a Pra Loup (França) el 28 de juliol, 3a de la Copa UCI.

Share