Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El sènior masculí del CB Mollet renuncia a lliga EBA i jugarà a COPA Catalunya la propera temporada

El club presidit per Carlos Nuez mantindrà la base del sènior "B" que aquesta temporada ha salvat, in extremis, la categoria de COPA.

Àlex Coma serà l'entrenador de l'equip sènior masculí del Club Bàsquet Mollet la propera temporada. Coma fins ara tècnic del sènior B tornarà a dirigir el primer equip tal com va fer anys anteriors a la Lliga EBA. La principal novetat però serà la categoria on jugarà el sènior que no serà la Lliga EBA sinó COPA Catalunya.

La directiva ha decidit renunciar d'aquesta manera s'estalviaran entre 25 i 30.000 euros ja que els costos de COPA són inferiors. A més, la junta vol donar més oportunitats als jugadors del planter i per això mantindrà el bloc que ha dirigit Coma aquesta temporada a COPA, un equip que va eludir el descens a 1a Catalana després de superar el Reus Deportiu en la fase per la permanència.

En principi 7 jugadors continuaran i la voluntat és fer 3 noves incorporacions. Es dóna la circumstància que a més del Recanvis Gaudí Mollet també ha renunciat a la Lliga EBA el CB Granollers que ha decidit jugar la propera temporada a 1a Catalana per motius econòmics. Aquesta darrera campanya els molletans, sota les ordres de Pau Garcia, han acabat novens a la lliga amb 16 victòries i 14 derrotes, molt a prop dels play off d'ascens. El club que juga a Plana Lledó militava a la lliga EBA des de la temporada 2008-09, anteriorment van jugar 4 anys seguits a la 1a Catalana.

Share