Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Gairebé un 30% dels alumnes montornesencs participen de les activitats esportives extraescolars

Aquest curs per primer cop les sessions han arribat a tots els grups de P-3, P-4 i P-5 de tots els centres educatius.

Un total de 465 nens i nenes de les escoles públiques de Montornès han participat en les activitats esportives extraescolars del curs 2012-2013. La xifra representa un increment de gairebé un 30% respecte a les edicions anteriors. Així el curs 2010-11 van participar 295 infants i dos anys després s'ha arribat als 496 dels 1.660 que hi ha matriculats en total a Montornès.

Una de les causes de l'augment ha estat l'increment i la diversificació de l'oferta en aquest àmbit. Durant aquest curs s’han practicat 11 esports: Batuka, Patinatge, Expressió Corporal, Multiesport, Pre-Esport, Futbol Sala, Karate, Psicomotricitat, Hip-Hop, Funky i Escacs. Les modalitats més seguides han estat l’Expressió corporal (98 alumnes), el Futbol sala (85) i el karate (73).

Les activitats esportives extraescolars estan organitzades pel Departament Municipal d’Esports amb la col·laboració de les AMPA de les escoles. La formació va a càrrec de l’Associació Esportiva Montornès Futbol Sala, del Club Escacs Montornès, del Club Karate Montornès i de Driving Accuracy SL. El Pavelló d'esports va acollir el passat 1 de juny l'acte de cloenda de la temporada on les sessions han arribat a tots els grups de P-3, P-4 i P-5 de totes les escoles.

Share