Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Claudio Festa continuarà la propera temporada com a tècnic del CF Mollet UE a la 1a Catalana

L'entrenador ja treballa en la planificació de la propera campanya on vol mantenir la mateixa base de l'equip que ha assolit la permanència.

Aquest dilluns s'ha fet efectiva la renovació de Claudio Festa com a entrenador del primer equip del CF Mollet UE. El tècnic dirigirà novament al conjunt molletà la temporada que ve a la Primera Catalana. Festa que es va incorporar el passat 4 de febrer va conseguir la permanència a la categoria després de sumar 6 victòries, 4 empats i 5 derrotes en els 15 partits disputats.

Claudio Festa ha dit que: “Estic molt content a Mollet i crec que podem continuar amb la tasca que vam començar al febrer. Per això volem que continuï sent competitiu l’equip i a partir d’aquí ser encara més competitius i lluitar per estar el més amunt possible“. El tècnic ja treballa en la planificació de la propera campanya on “espero comptar amb la base d’aquest equip, tot i que farem fitxatges i pujarem a juvenils del conjunt de Lliga Nacional”. A més de Festa també continuarà el segon entrenador Carlos i el tècnic de porters, Paco Barrero.

Share