Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Lliurats els premis als atletes locals i les donacions solidàries de la 22a Mitja de Montornès

Per primera vegada  la recaptació de la Mini Solidària va ser per les agrupacions de Càritas Montornès.

Aquest dimecres va tenir lloc, a l’Hotel Mercure Augusta Barcelona-Vallès de Vilanova del Vallès, el lliurament de premis als atletes locals i les donacions solidàries de la 22 edició de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca.
L’acte, que va comptar amb la presència dels alcaldes de les quatre poblacions que organitzen la Mitja, va servir per reconèixer la primera i el primer classificat de cadascuna dels quatre municipis i lliurar-los un trofeu i regals dels col·laboradors.

Els premiats van ser, en la Mitja Marató Ivan Limia i Clara Angélica Esparza (Montornès), Hector González i Mireia Serrat (Montmeló), Antonio Huerga i Silvia Cedillo (Vilanova) i Xavi Reyes i Vanessa Sancho (La Roca).

A la Cursa dels 6km es premiava únicament al primer i primera local, que van ser Montse Mas i Driss Lakhouaja, tots dos de l'Atletisme Montornès. A més, hi havia, un premi al primer i primera atleta local que havia passat per la meta de la Plaça de l’Era a La Roca del Vallès: Oscar López i Clara Angélica Esparza que van rebre el pernil, gentilesa de Cuixots Gironella.L'acte també va servir per formalitzar les donacions solidàries. Per vuitè any consecutiu, el president de l’assemblea de Creu Roja de Granollers, Xavier Guàrdia, va rebre la donació de mig euro per inscrit a la Mitja i la Cursa de 6km, lliurada pel cap de factoria de Henkel Montornès, Jordi Juncà.

La recaptació íntegra de la Mini Solidària es va lliurar en forma de val per aliments a les agrupacions locals de Cáritas a Montornès, que els destinaran a les famílies més necessitades del municipi.

Es formalitza així un any més el compromís de Henkel i la Mitja amb el territori i la col·laboració amb els programes per ajudar als més desprotegits, aquest any amb la donació d’un total de 3250 euros en total.

Fotografia: Mitja Montornès

 

Share