Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

David Ortiz entrenarà el primer equip del CF Mollet, de 1a Catalana, la propera temporada 2015-16

Ortiz, fins ara tècnic del juvenil A, substituirà Albert Cámara que ha ocupat el càrrec en els darrers 20 mesos.

La Junta Directiva del Club de Futbol Mollet UE ha nomenat aquest dilluns David Ortiz com a nou entrenador del primer equip de Primera Catalana. Ortiz, fins ara tècnic del juvenil A de la Lliga Nacional, substituirà en el càrrec Albert Cámara que ha ocupat el càrrec en els últims 20 mesos.

Cámara ha finalizat la temporada 2014-15 situant al primer equip en el 9è lloc del grup 1 de Primera Catalana.

El nou tècnic del CF Mollet UE, David Ortiz, coneix l’entitat ja que portava onze jornades dirigint el Juvenil A, assolint la permanència a la Lliga Nacional, i anteriorment en una primera etapa ja havia portat el Juvenil A també a la Lliga Nacional amb èxit. També ha estat dues temporades entrenat al Ripollet de la 2a Catalana.

“Conec la casa i els jugadors que pugen. M’identifico molt amb aquest club. Per això vaig acceptar la proposta del Juvenil A. Va ser una gran responsabilitat i ara tinc un altre gran responsabilitat amb el primer equip. Treball i dedicació no faltarà”, ha explicat  David Ortiz.

El nou tècnic del CF Mollet UE té clar com jugarà el seu conjunt. “Els meus equips han estat sempre reconeguts per l’actitut, intensitat, bon tracte de pilota i ser sempre ofensius”, ha assenyalat Ortiz.

Share