Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El CD Concòrdia de futbol sala renova el gruix de la plantilla del sènior femení per la propera temporada

La jove jugadora Sonia Blanco, procedent del FS Ripollet, és la primera incorporació al conjunt llagostenc.

El CD Concòrdia ha tancat la renovació del gruix de la plantilla del sènior femení amb les renovacions de Vinyi Trillo, Anna Escribano, Cintia Villarreal i la capitana de l'equip, Iris Gutiérrez. Amb aquestes renovacions i les produïdes anteriorment de Sandra Torres, Estefa Jémez i Mónica Utrilla, el conjunt llagostenc consolida la base de la plantilla que aquesta temporada ha finalitzat en la segona posició de la Divisió de Honor Catalana amb una segona volta espectacular.

Un cop renovades el gruix de l'equip, la coordinació esportiva treballa intensament per tancar diferents incorporacions per reforçar l'equip de cara a la propera temporada on el club està a l'espera de la petició realitzada a la Federació Catalana de Futbol per jugar a la divisió de plata estatal.

De moment, l'únic fitxatge confirmat és el de la jove jugadora de 18 anys, Sonia Blanco que prové del FS Ripollet, club en el que milita des del 2010 i amb el que s'ha proclamat campiona de Divisió d'Honor Catalana en la darrera temporada.

Blanco ha participat amb la selecció catalana en diverses categories, destacant el subcampionat d'Espanya amb la selecció sub-17 la temporada 2012-13 i més recentment, la participació en les tecnificacions de la selecció catalana
sub-21.

Blanco és una tanca-ala amb molta intensitat de joc i un molt bon xut exterior.

A més de la renovació d'aquestes jugadores i del primer fitxatge, el club incorporarà la fins ara jugadora, Rocio Villarreal a l'equip tècnic del sènior femení.

Share