Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Martín Parejo, bronze als relleus de 4x100 del Mundial d'Atletisme paralímpic de Doha

L'atleta cec, de Martorelles, ha competit durant el Mundial de Qatar en les proves de salt de llargada, 100 m llisos i relleu 4x100 metres.

L’atleta cec Martín Parejo ha competit entre el 21 i el 31 d'octubre al Mundial d’Atletisme Paralímpic de Doha, a Qatar. El martorellesenc ho ha fet en les proves de salt de llargada (T11), els 100 metres llisos (T11), i el relleu del 4x100 metres llisos (T11-13).

Així, a la semifinal dels 100 metres llisos Parejo i el seu guia, el també martorellesenc Tim Stewart, van finalitzar en sisena posició ja que van tenir algun problema amb la corda que lliga guia i atleta i no van poder fer un millor temps.


Pel que fa al salt de llargada, Parejo va disputar el passat dimarts 27 d’octubre la final de la modalitat acompanyat del també català Xavier Porras que va finalitzar setè.

El marorellesenc, amb un segon salt de 5,14 metres, va acabar en desena posició per darrere del vietnamita Ngoc Hiep Nguyen que va saltar 5,27 metres.

La medalla d’or va ser pel nord-americà Lex Gillette que va arribar als 6,38 metres en el seu cinquè salt.

Bronze en la darrera jornada

A la final dels relleus de 4x100 metres llisos, disputada el 31 d’octubre, Parejo va formar equip amb Ivan José Cano, Zoltan Vlad Cisneros, Gerard Descarrega, Joan Munar i Diego Sancho.

El combinat estatal va fer la prova amb un temps de 44,24 segons que li va servir per pujar al tercer graó del podi darrere de l’equip d’Uzbekistan (43,71 segons) i dels campions, els russos, que van guanyar el relleu amb un temps de 42,11 segons.

Fotografia: Ajuntament de Martorelles

Share