Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Inaugurada la nova pista d'skate de Vallromanes que ha finançat la Diputació de Barcelona

El disseny del nou equipament esportiu que es va estrenar divendres amb una competició ha incorporat aportacions dels usuaris potencials.

Més de 150 de persones van assistir divendres a l’acte d’inauguració de la nova pista d’skate de Vallromanes, que va comptar amb l’assistència de regidors de tots els grups municipals. L'alcaldessa, Mariluz Muñoz, va destacar la importància i necessitat del nou equipament esportiu, un compromís que va adquirir el Govern local amb els joves a la Festa Major de Sant Miquel de 2012.

El disseny definitiu de la nova pista incorpora aportacions dels usuaris potencials després de les diverses sessions informatives i de treball entre l’Ajuntament i els joves de Vallromanes. La nova pista té una nova rampa, un nou quarter i un paviment que permet un rodatge millor. Els quarters arriben fins als quatre metres d’amplada i compten amb la inclinació adequada per al seu ús òptim.

Els esglaons de grada han estat reforçats amb bandes metàl·liques per protegir el ciment i s’hi ha col·locat una barana de protecció. El nou skatepark ha tingut un cost de 21.000€, que ha estat subvencionat per la Diputació de Barcelona. L’acte d’inauguració va comptar amb una competició d'scooters on van participar 21 joves dels municipis de Vallromanes, la Roca, Montornès del Vallès o Barcelona, entre altres localitats.

Es van repartir sis premis: bases, forquilles i manillars de primeres marques que permetran als guanyadors renovar les peces dels seus scooters.

Share