Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El CEM Les Vernedes celebra el primer aniversari sota la gestió directa de l'Ajuntament de Montornès

Avui dia, el Complex Esportiu té 1.850 persones abonades i atén més de 600 infants cada trimestre en els cursets de natació.

El Complex Esportiu Municipal Les Vernedes de Montornès celebrarà aquest dissabte 7 de maig una festa pel primer aniversari de l’obertura de les instal·lacions sota la gestió directa de l’Ajuntament. Durant tot el dia hi haurà una jornada de portes obertes per tal que el veïnat conegui l’equipament i pugui constatar l’evolució que ha experimentat des que el febrer de 2015 es va recuperar la gestió pública.

Tal com informa l'Ajuntament, en els mesos precedents a l’obertura, la Brigada Municipal d’Obres i tècnics municipals van treballar en el condicionament i la millora de totes les instal·lacions que anteriorment gestionava l’empresa concessionària (pavelló d’esports, piscines d’estiu, piscines cobertes, bar i vestíbul del complex).

Paral·lelament es van fer els processos de selecció de personal per cobrir 22 llocs de treball per a la recepció, les activitats aquàtiques i esportives, les tasques administratives i el manteniment.

Abans de la temporada de bany, es van posar a punt les piscines d’estiu amb una renovació pràcticament total de l’espai i l’Ajuntament va contractar personal tècnic de socorrisme, de manteniment, de seguretat i per a la recepció.

Posada al dia de les instal·lacions esportives

Durant aquesta nova etapa s'han incorporat 4 màquines cardiovasculars a la sala de fitness, s’han comprat 21 bicicletes de ciclisme indoor i, amb la voluntat d’integrar les aportacions de les noves tecnologies, hi ha classes amb un suport audiovisual que permet realitzar recorreguts virtuals sobre itineraris reals.

Avui dia, el Complex Esportiu Les Vernedes té 1.850 persones abonades, atén més de 600 infants cada trimestre en els cursets de natació i, durant aquest estiu, acollirà el campus esportiu per donar continuïtat a la pràctica esportiva en els mesos en què no hi ha escola.

Matrícula gratuïta coincidint amb el primer aniversari

Per tal de celebrar el primer aniversari hi haurà matrícula gratuïta per a les persones que s’inscriguin el pròxim dissabte 7 de maig, durant la festa, i el 12 de maig, el dia que es compleix un any exacte de la reobertura sota la gestió directa de l’Ajuntament.

Share