Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Sis equips nous s'incorporaran al grup 1 de la Primera Catalana la propera temporada on jugarà el CF Mollet UE

Molletense i Vilanova del Vallès coincidiran al grup 2 de la Segona Catalana amb rivals del Maresme, Barcelonès i Vallès Occidental.

Banyoles i Vic -que han baixat de Tercera divisió- i Canyelles, Girona B, Llefià de Badalona i CE Sabadell B -que han pujat de Segona Catalana- són els equips que s'incorporaran la propera temporada al grup 1 de la Primera Catalana on continuarà jugant el CF Mollet UE dirigit per Claudio Festa. Els onze equips restants continuen de la temporada passada a excepció dels 4 que han baixat i de l'Horta que ha canviat de grup, passant al 2.

La permanència en la darrera jornada de l'EC Granollers farà que es torni a repetir el derbi de la màxima rivalitat entre les dues ciutats del Vallès Oriental, la resta de rivals són: Montcada, San Cristóbal, el Masnou, Vilassar de Dalt, Lloret, Farners, Guixols, Avià, Peralada i la Jonquera.

Segona Catalana grups 2 i 4

El CF Vilanova del Vallès que ha pujat després de derrotar en la promoció al Poble Nou 2000 de Pineda jugarà al grup 2 de la Segona Catala juntament amb la Molletense que es manté enquadrat en aquesta demarcació des de fa temporades. Molts dels rivals seran coneguts pels vallesans però el grup té històrics del futbol català que han viscut en categories molt més altes: Badia, Carmel, Cirera, Catalana, Guineueta, Gramenet B, EF Mataró, Equipo Ja, Lloreda, Premià de Mar, Ripollet, Premià de dalt, Sant Joan Montcada, Sants i Singuerlin de Santa Coloma.

En el grup 4 i després del descens del CF Parets -un històric de la categoria- no quedarà cap representant baixvallesà tot i que si que hi jugaran el Cardedeu, el Lliçà de Vall -que debuta-, el Lliçà d'Amunt, Palau-Solità i Plegamans i Sant Feliu de Codines. El grup el completen: Castellar, Gironella, Manresa, OAR Vic, San Lorenzo, Sabadell Nord, Sabadellenca, San Maure, Roda de Ter, Sant Quirze del Vallès, Tona, Súria i Taradell.

 

Share