Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Aquest divendres s'escolliran els millors esportistes de la temporada a la Nit de l'esport de Parets

Durant l'acte es faran altres reconeixements a trajectòries i hi haurà la presència d'un esportista destacat.

Després de l’èxit de l’any passat amb l’estrena de nou format aquest divendres torna la Nit de l’esport de Parets del Vallès. La festa que inclou l’elecció dels millors esportistes de la temporada 2012-13 es farà al Teatre de Can Rajoler a partir de les 20 hores, un espai que es va omplir de gom a gom en l’edició anterior quan es va canviar el format de la celebració.

Una vuitantena d’esportistes d’una desena de clubs diferents opten als guardons de millors esportistes mentre que en l’apartat d’equips s’han presentat fins a 10 candidatures: el sènior de l’Associació Triple de bàsquet, el sènior A masculí del Club Bàsquet Parets, l’equip de 4a categoria del Club Petanca, el cadet A masculí de l’Handbol, el cadet del Club Natació, l’equip escola A del CF Parets, la Paretana B d’escacs, el sènior de Primera Estatal del Tennis Taula, l’equip sènior del Futbol Sala Parets i el femení de Tercera Divisió del Club Petanca Parets.

Opten al premi de valors del 2013 quatre propostes, una del Club Atletisme Parets, una de l’Associació Triple de bàsquet, una del Club de Futbol i la iniciativa del CAM Solidari. A més, durant la Nit de l’esport es faran altres reconeixements de trajectòries i hi haurà la presència d’un esportista destacat.

En l’edició de l’any passat van ser escollits com a millors esportistes la jugadora juvenil del Club Bàsquet Parets Yasmine Rodríguez i el jugador del primer equip del Club de Futbol, Pablo Martínez, que va penjar les botes.
En l’apartat d’equips es va fer un doble reconeixement al Tennis Taula Parets de Primera Estatal i a l’Associació Paretana “A” d’escacs.

Share