Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Pedro A. Fernández, Carla Pérez i el sènior del FS Parets, premiats a la Nit de l'esport 2013 de Parets

Durant l'acte celebrat a Can Rajoler s'han lliurat 4 premis de valor en l'esport i reconeixements a Eduard Serra, Miquel Parera i Pedro Garcia Morelli.

L'atleta invident del Club Atletisme Parets, Pedro Antonio Fernández, de categoria juvenil, la patinadora del Club Patí Parets, Carla Pérez Petidier i l'equip sènior del Futbol Sala Parets s'han endut els guardons de la 14a edició de la Nit de l'esport de Parets celebrada aquest divendres a un Teatre de Can Rajoler ple de gom a gom. Durant la festa anual de l'esport paretà s'han entregat 4 premis de valors en l'esport i es'han fet altres 3 reconeixements a trajectòries i/o esportistes destacats.

Fernández, ha estat campió d'Espanya el 800 metres, campió de Catalunya en 1.500, campió en 800 m al Meeting internacional per a discapacitats a l'Hospitalet i ha format part de l'equip paralímpic espanyol d'atletisme. De la seva banda, Carla Pérez va quedar la temporada passada 2a al Campionat de Catalunya, 1a a l'Estatal i 2a a la Copa d'Europa. A més, recentment ha tornat de Banyoles després de quedar 5a a l'Estatal de categoria cadet.

El FS Parets ha quedat campió del grup 1a de la Territorial Catalana i ha assolit l'històric ascens a la 3a Nacional després d'una excel·lent temporada per part de l'equip dirigit per Miguel Gago i Oriol Perales, un ascens que ha coincidit amb el 39è aniversari del club presidit per Cayetano Clemente.

Enguany l'Ajuntament ha premiat les 4 propostes presentades al premi de valors en l'esport que han estat pel projecte CAM Solidari, per Tomás Gil Garrido del Club Atletisme, per Paco Grima del CF Parets i pels jugadors de l'Associació Triple de bàsquet, Anna Tarrada i José Calderón.

Així el CAM ha participat en 3 edicions de la Trailwalker, ha organitzat 4 edicions de la caminada de la Bastarda i la Marató de TV3 recollint diners i menjar pel Banc d'aliments de Parets. Tomás Garrido, atleta del CA Parets, jubilat, fa d'entrenador d'un atleta invident de manera altruïsta i Paco Grima, és des de fa 6 anys el coordinador i responsable de l'escola del CF Parets.

L'exdirectiu de l'Handbol Parets Eduard Serra, entre 1971 i 2012, ha rebut un dels dos premis especials de la Nit de l'esport i l'altre ha estat pel ciclista veterà Miquel Parera, campió d'Espanya de BTT en diverses ocasions, campió de Catalunya i de Barcelona.

Per últim, s'ha fet reconeixement especial a l'esportista paretà Pedro Garcia Morelli, 5è al campionat del Món d'ala delta, 3r de l'Europeu amb la selecció espanyola i 4art classificat del rànquing mundial.

 

 

Share