Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La 19a edició de les 24 hores de Catalunya de Motociclisme comptaran amb una participació de 52 equips

La prova de resistència, que es fa al Circuit de Barcelona-Catalunya, es disputarà del 5 al 7 de juliol amb entrada gratuïta.

Per tercer any consecutiu la prova de resistència ha superat el número d’inscripcions registrades en les darreres edicions, el que demostra l’elevat interès que suscita la cursa de 24 Hores que organitza el Circuit de Catalunya ininterrompudament des de 1995. Un any més, els dos equips amb més victòries al seu palmarès de les 24 Hores de motociclisme tornaran a reptar-se a la pista de 4.727 metres del traçat de Montmeló, Suzuki Català – No Limits amb sis victòries i Yamalube Folch Endurance amb set.

El vencedor de l’edició del 2012, Suzuki Català – No Limits, intentarà igualar el nombre de triomfs del seu etern rival amb Victor Casas, Xavi del Amor –que va sumar el seu primer punt debutant al Campionat del Món de MotoGP™ com a substitut d’un pilot lesionat al Gran Premi Aperol de Catalunya–, Greg Junod i Gwen Giabbani sobre la Suzuki GSX-R 1000. El Yamalube Folch Endurance intentarà arribar a la 8ª victòria formant equip amb David Checa, ex Campió mundial de resistència, Daniel Ribalta, Arturo Tizón i Pedro Luis Vallcaneras, amb la Yamaha YZF R-1 1000. 

Altres equips amb una llarga trajectòria a les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme se sumaran a la competició, com les dues Kawasaki ZX-10 del Monlau Repsol Technical School, amb Cerpa-Morell-Guerrero-Pérez en el primer equip, i amb Chetry-Zamorano-Saurí-Creu en el segon; les dues Yamaha YZF R-6 600 del Terrassa Èxit, amb Ganesio-López-Sardà-Díaz i Pérez-Valle-Galán-López-Cuadras; el Castellarnau– APA amb una Suzuki ZX-10 (Jaen-Clariana-Clusellas-San Juan); el SMI Racing Castellarnau amb una Kawasaki ZX10R (Farreny-Julián-Puertas); el Team Sport Bikes Arribas amb una Honda CBR (Arribas-Baraldes-Martin-Milchev); i el +Competició-Novell l’Espresso amb una Suzuki GSXR K8 (Layunta-Pocorull-Pocorull-Zucconi); entre molts altres.

 

Destacar també la participació de dues formacions íntegrament femenines. D’una banda, el GIRLS RACING TEAM amb Muriel Simorre, Marie-Josee Boucher, Amandine Creusot i Natalie Catherine Provost amb una Yamaha YZF R-6, i d’altra banda, el MIXTEAM 2, amb Laetitia Maurer, Karine Sliz, Sylvie Meyrier i Maria Torregrosa, amb una Triumph Daytona 675.

 

La marca amb més representació entre els inscrits és Suzuki, amb 12 unitats, seguida per Yamaha (11), Kawasaki (11), Honda (7), BMW (6), Ducati (3), KTM (1) i Triumph (1). Del total de 52 inscrits, es troben 20 equips locals, 31 francesos  i 1 alemany.

 

Les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme tindran entrada gratuïta durant tot el cap de setmana, del 5 al 7 de juliol, amb accés al pàdoc obert a tothom, on es podrà contemplar l’autèntic ambient de la resistència. A més, el dissabte 6, abans de l’inici de la cursa els aficionats podran fer la visita al pit-lane (entre les 12h i les 12.45h).

Share