Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Nou Poliesportiu Antonio Garcia Robledo de La Llagosta

L'actual jugador del Paris Sant Germain ha rebut un nou reconeixement de la seva població natal.

Des d'aquesta tarda l'antic Poliesportiu Riera Seca ha canviat el seu nom en homenatge al jugador llagostenc d'handbol, campió del món amb la selecció espanyola: Antonio Garcia Robledo. L'alcalde, Alberto López i el regidor d'esports, Jesús Rios, l'han acompanyat en la descoberta de la placa, també hi ha assistit el president de la Federació Catalana d'handbol, Tomás del Moral. L'acte ha comptat amb un guarniment especial: la Copa del Món d'handbol guanyada per la selecció espanyola al gener davant Dinamarca al Palau Sant Jordi de Barcelona. 

Les gestions de l'Ajuntament per poder disposar del trofeu davant la Real Federación Española de Balonmano van permetre desplaçar fins a la Llagosta un delegat per custodiar la Copa del Món.

Les persones que han assistit a l'acte de canvi de nom del Poliesportiu Riera Seca s'han pogut fotografiar amb la copa i amb Antonio Garcia. Fotografies: Ajuntament La Llagosta

Share