Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El CF Mollet UE tindrà un pressupost de 250.700 euros la propera temporada

Els socis del club valoren molt positivament els resultats obtinguts pel futbol base amb 7 títols de lliga i 11 ascensos.

L'assemblea de socis del CF Mollet UE va aprovar, divendres passat, el pressupost de l'entitat per la propera temporada 2013-14 que serà de 250.700 euros, un 4% més que l'any anterior. El club molletà va tancar la darrera campanya amb un superàvit de 5.663,25 €. El principal motiu de l'increment és degut a l’augment de sol•licituds d’inscripcions de manera que es crearan nous equips: un juvenil (C), un cadet (D), un infantil (F) i dos equips més de futbol-7 (un aleví i un benjamí).

De la seva banda, els socis van mostrar-se molt satisfets per haver assolit aquest any 7 campionats de lliga ( prebenjamí A, alevi E, infantil A, infantil B, infantil D, cadet B i veterans ) i 11 ascensos (cal afegir els equips benjamins E, C, B i A i l’infantil C).

L’assemblea va ser més crítica amb el paper que ha fet el primer equip, tot i que al final s’ha mantingut a la categoria de Primera Catalana. I per això s'ha renovat a l'entrenador Claudio Festa després dels nombrosos canvis que s'han produït a la plantilla i fins a 3 tècnics a la banqueta. 

Share